duminică, aprilie 21, 2024

Muncitori calificați renovări interioare și exterioare

Firma de construcții/renovări  cauta muncitor cu experiență în renovări interioare și exterioare în zona Liège.

Ce se ofera:

1. Se oferă respect și un mediu plăcut de munca într-o echipa mica. Nu se accepta persoane fără cei 7 ani de acasă, cu fumuri și smecherii. Colegialitatea și relațiile sănătoase în mediul muncii sunt apreciate în firma.
2. Se oferă posibilitatea și incurajarea de autodezvoltare și creștere. De cele mai multe ori se mărește salariul fără sa se solicite asta din partea muncitorului doar fiindcă e evident ca omul merita.
3. Se oferă o remunerare pe măsura competentelor. Cei care câștigă cel mai mult în viata sunt cei care gândesc, care se organizează bine și care sunt responsabili. Nu cei care fug pe șantier sa arate ca ei muncesc.
4. Se oferă posibilitatea formarii unei echipe proprii și plata pe lucrare nu doar la ora.
5. Exista posibilitate de cazare cu 2 colegi curați, manierați în 2 camere. Si e ideal sa locuiască împreună pentru s evita naveta în plus. Șantierele sunt de multe ori la 30- 45 de minute de casa. Chiar la o ora maxim.

Ce se cere:
1. Experienta pe șantier, sa cunoască cum se utilizează sculele, cum se prepara materialele, care sunt fazele de lucru. Chiar dacă experienta e mai mica e important sa își dorească sa învețe și asta se va vedea dacă prinde repede sau nu ii sta capul la învățat.
2. Se cere corectitudine și responsabilitate. Din păcate cei mai mulți nici nu își dau seama ca nu sunt corecți sau nu vor sa recunoască. A fi corect cand îți calculezi orele. Când faci greșeli și ești nevoit sa mai pierzi 2-3 ore sa le repari.
Dar asta se va vedea rapid fiindca nu exista ca cineva sa nu greșească. Greșeala e omeneasca dar cum îți asumi responsabilitatea face diferența.
3. Se cere capacitatea de a munci în echipa. Exista unii meseriași buni care nu vor și nu pot sa lucreze în echipa și nu au o buna capacitate de relaționare cu colegii. Dacă sunteți așa, mai bine nu ne pierdem timpul împreună fiindca munca în echipa și atmosfera în mediul muncii e importanta.

4. Se cere ca persoanei sa ii placa ceea ce face. Nu sa o facă din silă, de nevoie, dintro situație disperata. Vrem o colaborare pe termen lung și nu va funcționa cu persoanele cărora nu le place ceea ce fac, sunt mereu frustrați, se compara mereu cu alții, se plâng sau evita ce li se pare mai greu.

5. Se urmărește ca persoana sa își dorească sa se dezvolte și sa învețe indiferent de ce nivel a atins. Se observa de multe ori ca cei deja formați nu vor sa își părăsească zona de confort și vor sa rămână doar la ce știu. S-ar putea sa fie chiar lezați în ego dacă li se spune cum altfel ar putea face. Dacă nu suportați critica constructiva (fără atac la persoana) nu ne deranjați.

6. Se cere ca persoana sa fie harnica. Cu energie și chef de munca. Nu delasatoare și sa aștepte sa i se zică mereu ce sa facă. Se vede imediat cine are interes ca să meargă munca și sa se orienteze ce sa facă sau cine așteaptă sa i se spună mereu.

7.  Permisul e un avantaj.

Contact 0032488952330 între 11-20h. Va rog nu deranjați în alte ore. Alte detalii și în privat. Mulțumesc.

Job publicat pe jobslist.ro: Anunturi locuri de munca

Anunt job Muncitori calificați renovări interioare și exterioare

Recent
Te-ar putea interesa si