luni, mai 20, 2024

6 motive pentru care trebuie sa ai un hosting bun

Orice afacere de succes are si un site web de succes la baza sa. În aceste vremuri in care mediul online oferă perspective bune oricărei afaceri, nu puteți neglija serviciile bune de găzduire a site-urilor web. Există o mulțime de modalități prin care puteri obține o găzduire web bună, dar e bine sa alegi cu grija din mulțimea de firme de hosting, o firma care știe cum sa ofere exact găzduirea web de care ai nevoie.

Iată motivele pentru care ar trebui să investești în găzduire web bună pentru afacerea ta:

Măriți timpul de încărcare a site-ului web

Nu este o idee bună să permiteți website-ului dumneavoastră web să fie lent și să se încarce greoi. Un site web rapid oferă o experiență de utilizare mai bună pentru utilizator, ceea ce esențial pentru vizitatorii care caută afacerea dumneavoastră. Un website leneș va îndepărta vizitatorii și le oferă mai puțin șanse să rămână, crescând astfel ratele de respingere ale site-ului. Dar, cu un site web rapid, cu o bună găzduire web, vizitatorii sunt mai susceptibili să devina clienți. Aceștia vor fi mulțumiți de gradul de reacție al site-ului și, prin urmare, vor rămâne mai mult timp și vor avea mai multe șanse să se transforme în lead-uri.

O mai bună securitate (https)

Găzduirea web oferita de firme hosting cu o adresă IP sigură înseamnă că sunteți pe cale de a activa HTTPS pe site-ul dumneavoastră. Acest certificat oferă securitate pentru website iar informațiile sensibile sunt protejate. HTTPS este cunoscut și sub denumirea de SSL (Secure Socket Layers). Ce înseamnă aceasta terminologie? Orice informație care trece prin website-ul dumneavoastră este criptată automat, ascunsă astfel de pericole informatice. Hackerii nu vor putea pune mâna pe informațiile sensibile, personale sau private, de pe website. O firma găzduire de calitate oferă mereu astfel de servicii clienților, pentru protecția datelor acestora pe site-uri.

Backup-uri frecvente ale website-ului, dacă ceva ar merge greșit

O platformă profesională de găzduire web care are o reputație bună vă va proteja site-ul, deoarece oferă copii de rezervă. Aceasta înseamnă că puteți restaura informațiile din site după un atac sau veți rezolva orice problemă folosind aceste fișiere de rezervă de la găzduirea web. Un astfel de hosting web este sigur și responsabil.

O mai bună asistență tehnica

Problema cu o găzduire slabă a domeniilor web este că, dacă ceva nu merge bine, nu veți avea unde sa găsiți soluții. Puteți pierde informațiile, statisticile și chiar date contabile, în general, dacă ceva nu merge bine cu magazinul online și nu îl puteți remedia. Orice timp de dezactivare sau întrerupere a site-ului web poate însemna declasare in statistici, clasamente ale motoarelor de căutare și a conversiilor, așadar generează probleme. Cele mai bune firme găzduire web vă asigură un suport adecvat, copii de rezervă ale datelor si soluții pentru probleme tehnice.

Clasamentele motoarelor de căutare și SEO

În cazul în care website-ul este deseori căzut atunci când motoarele de căutare încearcă să-l viziteze și să-l analizeze, atunci ranking-ul va fi grav afectat. Pe lângă efectele de dezactivare, se știe că un site lent poate dăuna clasamentului pe motoarele de căutare. Așadar, este în interesul dumneavoastră sa investiți în platforme profesionale de găzduire a website-urilor, pentru a vă asigura că obțineți o poziție corectă și cea mai bună posibilă a motorului de căutare.

Deci, cât ar trebui să coste o bună găzduire de site-uri web?

Găzduirea web accesibilă este la îndemână, trebuie doar să alegeți ce vi se potrivește. Companiile de găzduire web oferă diferite pachete iar hosting-ul ieftin nu este întotdeauna cel mai bun

Sfatul nostru este să aflați cerințele exacte necesare pentru tipul de website dorit, de exemplu, aveți nevoie de găzduire SQL, PHP sau SFTP?

Cât de mare este baza de date a website-ului, cât de mult trafic primește acest site? Răspunsurile la aceste întrebări vor descifra dacă aveți nevoie de un server dedicat de găzduire dedicat sau dacă un pachet de găzduire partajat ar oferi cel mai bun hosting web pentru dumneavoastră.

Recent
Te-ar putea interesa si