miercuri, mai 29, 2024

DPAP – Platforma online de papetarie din Bucuresti iti sta la dispozitie mereu

Sa ne familiarizam cu termenul de “papetarie”

Indispensabile oricarui business sau casa, produsele de papetarie și birotica ne usureaza viata, fie ca esti angajat intr-o firma sau lucrezi de acasa. Acest termen cuprinde tipurile de instrumente utile lucrului la birou, precum caiete, hartie, creioane, penite etc. Prin extensie denumeste un produs (sau articol) obtinut sub forma de foi (hartie, carton) sau de obiecte din pasta de fibre celulozice.

papetarie din bucuresti

Magazin online de papetarie din Bucuresti

DPAP este o solutie unica in Romania pentru companii. Oferim solutii integrate si complete pentru birou. Intelegem foarte bine nevoia firmelor de a se ocupa de domeniul lor de activitate. De aceea, ne ocupam noi de alegerea, schimbarea sau negocierea cu furnizorii de servicii si produse de calitate.

Peste 50.000 de companii din Romania apeleaza la noi, deoarece le-am oferit servicii complete prin crearea unor departamente specializate pentru fiecare din aceste arii. In loc sa colaboreze cu 3 – 10 furnizori, si tot atatea persoane de contact de la fiecare, propunerea noastra este sa ai un singur consultant care sa cunoasca particularitatile si nevoile companiei tale. Astfel, la noi vei gasi solutia unui magazin online de papetarie din Bucuresti si nu, numai.

DPAP – O afacere de familie din 1998

Stim ca fiecare companie este diferita, de aceea solutia oferita de noi este personalizata. Ne dorim sa te ocupi de lucrurile care sunt importante pentru compania ta. Consultanta oferita va veni intodeauna cu solutii complete si cu variante multiple filtrate de consultantul dedicat si departamentele specializate in timp necesare catre tine.

Solutiile vin de la marci de produse atent selectionate de catre noi. Alegem intodeauna brand-urile pe care le reprezentam in functie de avantajele si valoarea adaugata pe care acestea le pot aduce in utilizarea lor. Noi ne ocupam de rezultate. Gasim solutiile cele mai eficiente, potrivite, pe care sa le livram sau sa le implementam alaturi de tine. Noi ne ocupam de toate acestea pentru ca tu sa te poti concentra pe propria activitate a companiei.

La noi gasesti tot ce ai nevoie: de la produsele de baza pentru birou, hartie copiator, cartuse si tonere la laptop-uri si telefoane la mobila si bauturi racoritoare. Toate intr-un singur loc, cu o singura persoana dedicata! Totul pentru a iti oferi produsele optime in bugetul stabilit. Economisesti timp si iti eficientizezi cash-flow-ul prin personalizarea facturarii si termenul de plata.

Intra pe magazinul nostru online de papetarie din Bucuresti si convinge-te!

Recent
Te-ar putea interesa si