duminică, iulie 14, 2024

HOPI se dezvolta in ritm cu piata spatiilor de logistica din Romania

Stocul modern de spatii industriale si logistice a atins 3,85 milioane mp la nivel national in 2019, conform datelor consultantilor, cu digitalizarea si cresterea segmentului de comert electronic reprezinta doua dintre cele mai importante directii pe segmentul spatiilor industriale si logistice, in 2019. Conform datelor CBRE, in T1 2019, au fost construiti 109.000 mp de spatii industriale si logistice, iar pana la finele lui 2019, a fost anuntata livrarea mai multor proiecte in tara, care totalizeaza circa 620.000 mp.

Stocul modern de spatii industriale si logistice a atins 3,85 milioane metri patrati la nivel national. Din aceasta suprafata, 44% este situata in apropierea Bucurestiului, 24% in partea de vest si nord-vest a tarii, 16% in sud si 14% in zona centrala a Romaniei. Moldova ramane in continuare regiunea cu cele mai putine dezvoltari pe acest segment, cu doar 2% din suprafata totala de spatii industriale si logistice.

In acest context dinamic al pietei de spatii logistice, HOPI Romania ofera solutii profesionale pentru segmentul FMCG, in toate regimurile de temperatura. Subsidiara HOPI din Romania (parte a unui grup multinational originar din Cehia) a fost infiintata in anul 2013, in Timisoara unde opereaza doua depozite si incepand cu 2017, compania dispune si de un spatiu logistic dezvoltat in partea de nord-vest a municipiului Bucuresti. Spatiul logistic din Bucuresti are o capacitate totala de 50.000 paleti si asigura un rulaj de 1.500.000 de paleti pe an.

Flota companiei la nivel de grup de 400 de autovehicule asigura transportul si logistica la nivelul Europei Centrale, in tari precum Ungaria, Slovacia, Republica Ceha, Polonia si Austria si are incheiate contracte cu transportatori de incredere.

Prin serviciile regulate de transport in regim de grupaj in cu preponderenta in zona Europei de centrale si de est, gestionam fiecare aspect legat de expedierea marfurilor clientilor nostri, de la planificare, organizare si monitorizare, pana la controlul si livrarea marfurilor la destinatia finala. Asiguram livrari regulate (in regim de import sau export) cu timp de tranzit redus si oferim solutii eficiente de livrare a marfurilor in Europa. Cu ajutorul solutiilor integrate de transport la nivel european, precum si incarcaturi partiale si complete, veti beneficia de avantaje importante in ceea ce priveste dezvoltarea si acoperirea zilnica a cererii pietelor din regiune. Acordam o importanta majora sigurantei marfurilor, pe toata durata transportului si analizam impreuna cu clientii nostri aspecte privind buna desfasurare o tuturor etapelor necesare unui transport.

Recent
Te-ar putea interesa si