vineri, mai 24, 2024

Masini de tocat electrice, utile in orice sezon

Tot ce trebuie sa faceti este sa le conectati la priza, sa incarcati tubul de alimentare cu carne taiata bucati si sa apasati butonul de Pornire. Pentru ca unele sunt echipate cu motoare foarte puternice, ele fac posibila chiar si taierea carnii cu oase mici (util pentru prepararea mancarii pentru animale de companie).
In mod similar, motoarele foarte puternice va permit sa tocati foarte bine chiar si carnea mai tare, cum ar fi carnea de vita.

Puteti de asemenea sa faceti amestecuri din carne de vita, pui si/sau porc. In doar cateva minute veti putea toca o cantitate semnificativa de carne. Fara sa depuneti efort.
Cu siguranta acesta masina de tocat carne reprezinta solutia optima din punct de vedere al comoditatii si vitezei de procesare.

Masini tocat carne electrice – puncte slabe
Cele mai multe probleme care pot aparea la acest masini tocat carne electrice tin de motoare si componentele interne.
Daca optati pentru un model prea ieftin, cu piese majoritar din plasric, acestea tind sa cedeze mai rapid in timp.
Prin urmare, veti plati pentru reparatii, piese de schimb sau pentru inlocuire.
Anumite modele pot fi destul de voluminoase, ceea ce poate fi inconvenient daca locuiti intr-o garsoniera sau aveti o bucatarie mica.

Masini tocat electrice versus manuale

Cand trebuie sa alegeti intre masini tocat electrice si manuale, trebuie sa analizati mai mult avantajele si dezavantajele celor doua tipuri dar mai ales nevoile dumneavoastra specifice si preferintele personale.

Doriti o solutie foarte ieftine? – Uitati-va la oferta de masini tocat carne manuale.

Doriti o solutie comoda, pentru macinare fara efort? – Categoric, ar trebui sa aveti in vedere oferta de masini tocat carne electrice.

Masini tocat carne manuale si electrice – oferte avantajoase

– Masina de tocat carne manuala pentru carne Nr 8 la 49 de lei este una din cele mai ieftine masini tocat carne pe care le puteti cumpara. Este complet din metal masiv si o veti putea folosi cu incredere ani buni.

– Masina de tocat carne nr.32 cu palnie si roata, fonta la 169 de lei este o masina de tocat manuala deosebita, cu un pachet extins, fabricata din cele mai durabile materiale, extrem de practica si utila. Este prevazuta cu o coarba in partea din spate unde puteti atasa un motor electric.

– Masina tocat carne Victronic,1200 W,3 accesorii la 169 de lei este o masina tocat carne electrica, cu un motor mediu de 1200W si 3 accesorii pentru a toca pe diferite nivele (mic, mediu si bucati mari).

Pentru toate ofertele masini tocat carne accesati siteul nostru

Recent
Te-ar putea interesa si