sâmbătă, iulie 20, 2024

Am cumparat destul hartie igienica? Intrebarea cea mai des intalnita in perioada actuala

Pentru nimeni nu mai este un secret nevoia disperata a oamenilor de a achizitiona hartie igienica. Evolutia virusului Corona ne indeamna pe cei mai multi dintre noi sa ne luam masuri de precautie, chiar daca asta inseamna sa cumparam hartie igienica in cantitati mari.

Firmele producatoare de astfel de produse, au avut cu siguranta o crestere a cererilor.

Esti ingrijorat daca ai achizitionat suficienta hartie igienica pentru aceasta perioada? Un site web german va poate spune cat va dura stocul pe care il aveti si de cata hartie igienica este nevoie in functie de perioada pe care o veti petrece acasa.

Hartia igienica a devenit unul dintre cumparatorii de marfuri din intreaga lume, in timp ce criza de coronavirus ii obliga pe oameni sa ramana in interior.

Site-ul Blitzrechner.de poate ajuta linistitorii cumparatorilor ca au suficient. Spune-i doar cate rulouri ai si cat de des mergi la toaleta.

Puteti ajusta setarile pentru numarul de servetele, numarul de patrate de hartie pe stergare, numarul de membri ai familiei in gospodarie si cat timp intentionati sa ramaneti acasa.

O persoana cu un stoc de 10 role, care foloseste cantitatea tipica de hartie de trei ori pe zi, ar trebui sa supravietuiasca timp de 53 de zile, spune acesta. Un mesaj noteaza ca aceasta este cu 39 de zile mai lunga decat cea recomandata carantina de 14 zile pentru cei cu simptome.

Site-ul web, al carui nume inseamna „Calculatorul fulgerului”, a adaugat cruncherul cu numarul de hartie igienica unei liste de aplicatii care pot rezolva orice lucru de la consumul de carne pana la data scadentei unui copil.

Pe fondul aparitiei coronavirusului, dar si a modului in care persoane se manifesta si iau decizii, tot mai multe companii din IT vin cu tot felul de solutii, astfel incat sa fie redusa senzatia de a cumpara fara nevoie, dar si de a reduce panica care se creaza.

Recent
Te-ar putea interesa si