miercuri, iunie 19, 2024

Cumpara lenjerii bumbac 100% calitate romaneasca la reducere!

Seturile de lenjerii bumbac 100% calitate romeasca sunt produse la Pucioasa

Magia seturilor de lenjerii bumbac 100% s-a produs in urma cu mult timp in localitatea Pucioasa, Romania. Istoria tarii afirma faptul ca inainte de anul 1989, tara noastra devenise unul dintre cei mai importanti exportatori de textile. Desigur, cel mai folosit material era bumbacul.

Traditia noastra s-a pastrat si in cele mai moderne timpuri. Romania este in continuare una dintre cele mai apreciate tare care se ocupa cu acest comert. Una dintre cele mai de renume fabrici este Ralex Pucioasa, avand o notorietate privind aceste lenjerii bumbac 100% de buni ani. Dar te-ai intrebat vreodata care este procesul prin care se confectioneaza aceste textile?

In randurile de mai jos vom prezenta care este intreg procesul prin care se fac astfel de lenjerii si de ce reducerile sunt atat de asteptate de catre clienti.

Care sunt etapele procesului de fabricare?

  1. Se curata bumbacul – Impuritatile se elimina inainte ca materialul sa ajunga la fabrica.
  2. Se egrneaza – Fibra se rupe in bucati mai mici.
  3. Se cardeaza – Fibrele se separa, iar cele de gunoi sau cele prea scurte sunt eliminate definitiv.
  4. Filarea bumbacului – fibrele se reduc la structuri mai mici. Acestea sunt indreptate si apoi rasucite.
  5. Tricotarea, teserea si alte procedee de prelucrare – in functie de rezultatele obtinute, fibrele de bumbac obtinute sunt tesute, tricotate sau prelucrate in alte moduri adoptate in functie de produs. Ca si in cazul altor textile, si acestor lenjerii bumbac 100% le sunt aplicate aceleasi procese.

Vezi care sunt cele mai importante proprietati

Lenjeriile sunt placute la atingere – Bumbacul este acel material deosebit de delicat cu pielea ta.

  • Sunt rezistente – Desi este un material delicat si foarte placut la atingere, bumbacul este foarte         rezistent in timp.
  • Pielea ta respira mai usor – Fiind o fibra naturala, bumbacul nu incarca pielea in timpul noptii, o lasa sa respire si impiedica aparitia transpiratiei.
  • Regleaza temperatura corpului – Datorita acestei proprietati deosebite, bumbacul organic chiar este alegerea ideala pentru astfel de lenjerii bumbac 100%.
  • Protejeaza pielea sensibila – Lenjeriile din bumbac nu irita pielea si reprezinta astfel o alegere avantajoasa pentru persoanele care au pielea sensibila. Deoarece nu este prelucrat chimic, este eliminat riscul aparitiei alergiilor cauzate de diverse substante de prelucrare.

Seturile de lenjerii bumbac 100% natural sunt confortabile – Acest material textil natural este utilizat pentru confectionarea diverselor tipuri de lenjerii. Inclusiv pentru cele de vara. Acestea sunt confortabile si ii permite pielii sa respire oricum.

Recent
Te-ar putea interesa si