marți, noiembrie 28, 2023

Top 3 motive pentru care merita sa achizitionezi in toamna aceasta o soba pe lemne

Astazi, sobele pe lemne s-au reinventat si tin pasul cu tendintele. Un singur lucru a ramas la fel: daca vrei sa nu depinzi de furnizorul de gaze, poti avea o solutie eficienta pentru incalzire. In rest, sobele au devenit obiecte functionale moderne, cu rol functional si estetic, deopotriva.

De la cele cu aspect rustic, pana la modelele in stil modern, acestea au calitati noi in materie de performanta si reusesc sa iti ofere confortul termic dorit. Te-ai gandit sa cumperi o soba pe lemne? Vezi top motive pentru care ar trebui sa iei in calcul aceasta achizitie in toamna aceasta. De unde merita sa cumperi si la ce sa fii atent, afli tot din acest articol.

O soba poate pune in scena un design exclusivist

Desi sunt piese arhitecturale cu care ne-am obisnuit inca din copilarie, daca am copilarit la tara, modelele reinventate au o importanta functie stilistica azi. Design-ul impresionant pe care reusesc sa il puna in scena se poate adapta, atat unei amenajari rustice, cat si unui spatiu decorat in stil modern. Nu minimaliza influenta de ordin stilistic pe care o pot crea sobele moderne. Daca vrei sa schimbi aspectul unui living lipsit de personalitate, instalarea unei sobe se potriveste la fix. Un astfel de element de decor se va dovedi o investitie extrem de buna, mai ales ca te vei putea folosi si de rolul functional de care vei beneficia.

O soba este o sursa eficienta de incalzire, creste valoarea termica a locuintei

Chiar daca ai deja o sursa principala de caldura, o soba te va ajuta, simultan, pe doua planuri. Pe de o parte, sa economisesti considerabil, iar – pe de cealalta parte – sa cresti valoarea termica a locuintei. O soba creeaza un mediu placut, iar mirosul lemnelor arse te va trimite cu gandul la copilaria in casa bunicilor. Sobele pe lemn, placate la interior cu samota sau cu termota, vor avea un randament termic mai bun si te vor ajuta sa economisesti combustibil. Poti alege un model din fonta sau din otel, dar trebuie sa te asiguri ca soba va fi instalata in mod profesionist, astfel incat sa eviti pe deplin orice fel de risc.

O soba pe lemne poate fi o solutie eco-friendly de incalzire

Spre deosebire de alte sisteme de generare a caldurii, sobele moderne performante, placate la interior cu samota, nu emana gaze toxice. Lemnul, in sine, este considerat o varianta ecologica, intrucat – atunci cand arde – nu emana dioxid de carbon suplimentar in mediul inconjurator. Mai mult, spre deosebire de energia electrica sau gaz, combustibilul lemnos este si mai avantajos din punct de vedere al investitiei. Asigura-te ca ai o soba care ofera randament termic si vei economisi considerabil, in acelasi timp. Pentru asta, merita sa apelezi la sfatul expertilor din domeniu, pentru a alege cel mai bun model de pe piata de sobe pe lemne.

Merita sa cumperi o soba pe lemne de la Seminee-expert.ro

Vrei o soba WOW, atat din punct de vedere functional, cat si estetic?

Atunci fa achizitia de la cei mai apreciati experti din Romania: Seminee-expert.ro. O echipa tanara, dar extrem de pregatita, te asteapta in acest magazin care tine pasul cu toate inovatiile si tendintele din domeniu. Lideri pe piata semineelor si a sobelor, echipa Seminee-expert.ro are o experienta de peste 10 ani in industrie, si te poti baza pe ea pentru cele mai bune sfaturi de achizitie, instalare si mentenanta.

Date de contact

Tel: +4 0721 280 587 / +4 0784 292 820 / +4 0744 207 437

Fax: +4 031 8169286

E-mail: office@seminee-expert.ro

soba pe lemne

Recent
Te-ar putea interesa si