marți, iunie 18, 2024

Bazele laser tag-ului. Ce trebuie sa stii?

Daca esti familiarizat cu airsoft sau paintball, laser tag-ul este destul de similar cu ambele. Avantajul fata de celelalte doua activitati este ca laser tag-ul mult mai sigur si nu vei fi acoperit de vopsea la sfarsitul zilei. Nu este nevoie de echipamente speciale de siguranta pentru ca razele laser nu sunt daunatoare si sunt folosite pentru a castiga puncte pentru „impuscarea” adversarilor.

Bazele jocului de laser tag

Laser tag-ul are loc intr-o arena cu jucatori care poarta echipamente speciale (vesta cu senzori, casca) si arme pe baza de laser cu raze infrarosii. Multe dintre arene sunt in interior, desi exista unele care sunt disponibile si in exterior. Pentru ca se joaca in echipa, este necesar sa existe un numar mai mare de participanti. Intr-o sesiune de laser tag, nu doar te distrezi, dar faci si miscare si iti imbunatatesti capacitatea de a comunica si de a face strategii.

Regulile jocului

Fiecare arena de laser tag va avea propriile reguli pentru joc. Cu toate acestea, exista niste reguli generale, aplicabile indiferent de locul in care alegi sa joci. Mai ales pentru ca jocul se desfasoara in semiintuneric, ar fi bine sa nu alergi pentru a nu exista riscul de a te accidenta sau a lovi fi greseala pe altcineva. Este recomanda ca jucatorii sa poarte imbracaminte casual si incaltaminte sport.

Este sigur laser tag-ul?

Laser tag-ul este un joc sigur. Desi este numit „laser tag”, este important sa stii ca nu sunt folosite lasere. Se foloseste doar lumina cu infrarosu, acelasi tip de lumina folosita in telecomandele TV. Echipamentul este, prin urmare, complet sigur pentru ochi si corp.

Unde sa joci laser tag?

Daca vrei sa joci laser tag, vezi care sunt arenele laser tag din orasul tau. Daca te afli in Cluj-Napoca, Laser Tag World este unul din locurile catre care te poti indrepta. Jocul se desfasoara in camere speciale, decorate cu labirinturi si obstacole, astfel incat sa imite cat mai bine un camp de lupta virtual.

Recent
Te-ar putea interesa si