vineri, decembrie 1, 2023

Ai nevoie de detailing motor? Avem cateva sfaturi pentru tine!

Curatarea motorului este absolut necesara pentru a-ti mentine autovehiculul in stare buna de functionare. Procesul este unul complex si necesita expertiza si experienta, de aceea este necesar sa apelezi la cei mai buni specialisti ce se ocupa de detailing motor.

Nu incerca sa faci de unul singur aceasta operatiune, daca nu ai cunostinte auto avansate, pentru ca risti sa afectezi starea de functionare a motorului. Pe langa abilitatile necesare, produsele profesionale speciale si echipamentele au un rol esential pentru rezultate.

Curatarea motorului este obligatorie?

Da! Categoric. Cu toate acestea, multi dintre soferi se concentreaza pe revizia periodica si pe inlocuirea pieselor care prezinta defectiuni, fara a avea in vedere curatarea motorului si a compartimentului motor. Acest lucru implica riscuri. Specialistii recomanda ca procesul de curatare a motorului sa aiba loc cel putin o data, optim de doua ori pe an, pentru starea buna de functionare a autoturismului. Alte avantaje: vei putea constata imbatranirea furtunaselor sau a elementelor din plastic, daca e cazul, inca din timp.

De ce e necesar sa apelezi la specialisti in curatare motor si ce inseamna detailing-ul auto

Procedura de curatare a motorului implica urmatoarele trei aspecte: expertiza si experienta personalului specializat, produsele profesionale de top ce se gasesc in service-uri autorizate si echipamente speciale. Din aceste 3 motive, se recomanda sa apelezi la specialisti in detailing. Motorul unei masini este esential, „inima” asa cum mai este supra-numit, si trebuie sa aiba parte de un tratament special. Orice eroare poate produce daune ireversibile, asa ca: de ce sa risti? Mai ales cand exista experti care se pot ocupa de tot.

Detailing-ul auto reprezinta acel proces complex de ingrijire, curatare si restaurare a autoturismului, atat la interior, cat si la exteriorul acestuia. Din procesul complex de detailing face parte si curatarea motorului si a compartimentului motor, prin care se mentine starea optima de functionare a autovehiculului.

 

Detailing motor: procedee utilizate de specialisti

Operatiunile care se folosesc pentru acest procedeu de curatare a motorului cuprind, de regula:

  • degresarea cu atomizatorul a compartimentului motor

Cu ajutorul periilor si a vaporilor de detergent se asigura curatarea, iar uscarea se face cu aer comprimat.

  • curatarea cu turbojet sau aburi

Uleiul este indepartat prin aburi sau turbojet. Degresantul poate avea efecte nocive, motiv pentru care este nevoie de indepartarea sa prin aburi sau prin clatirea cu apa, pentru a proteja garniturile, fisele etc.

  • curatarea capotei

Interiorul sau capitonajul capotei este curatat profesional, captuseala capotei este supusa degresarii.

  • tratarea materialelor din cauciuc sau din plastic

Acest proces este absolut necesar pentru a creste durata de viata a elementelor din aceste materiale.

Expertii in detailing motor de la Andysgarage.ro

Daca esti in cautarea de specialisti cu experienta care sa se ocupe de la A la Z de curatarea motorului masinii tale, atunci cei de la Andysgarage.ro sunt cea mai buna solutie. Ii recomandam cu incredere, intrucat respecta intocmai operatiunile profesioniste de curatare, folosesc produse de top, echipamente speciale si sunt cu adevarat pasionati de domeniul auto.

Alaturi de Andysgarage.ro, poti avea siguranta si confort, si poti fi convins ca motorul tau se afla in buna stare de functionare, iar curatarea profesionala nu implica absolut niciun risc. Experienta dovedita recomanda aceasta firma, dar si atitudinea prietenoasa pe care o au in relatia cu clientii sai, cu care formeaza relatii pe termen lung. Contacteaza-i oricand!

 

Date de contact

E-mail: +40727 556 750

Tel: office@andysgarage.ro

Recent
Te-ar putea interesa si