sâmbătă, decembrie 9, 2023

Inchirieri auto la super pret

Desi nu este o perioada favorabila calatoriilor, BDV Bestauto, companie de inchirieri auto Cluj s-a gandit sa-ti ofere o reducere de 50% pentru calatoriile pe care le vei face oricand anul acesta. Oferta este una noua in domeniul inchirierilor auto si noi credem ca va avea mult success.

Inchirieri auto cu 50% reducere.

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti alegi o masina pe gustul tau de pe site-ul lor www.bdvrentacar.ro , sa alegi un numar de zile de inchiriere, achiti online si primesti 50% reducere. E o oferta buna nu?

Nu ai nevoie de data de inchiriere

Ceea ce este inovator in cadrul acestei oferte este faptul ca nu ai nevoie de data exacta a inchirierii, un lucru pe care noi nu l-am mai intalnit nici in tara, nici in strainatate in cadrul serviciilor de inchirieri auto. Singura mentiune a lor, privind acest lucru, este sa ii anunti cu doua saptamani inainte pentru a evita situatia neplacuta ca masina sa nu fie disponibila in acel moment.

Acum poti inchiria masina pe care ai visat-o

Masinile celor de la BDV Bestauto sunt impartite in gama standard si gama de lux si daca in mod normal pretul unei masini de lux ti s-ar fi parut prea mare pentru bugetul tau, imparte-l la jumatate. Acum o masina din gama de lux costa cat o masina din gama standard.

E mai avantajos acum, nu?

De asemenea, cei de la BDV Bestauto iti ofera posibiltatea sa-ti prelungesti perioada de inchiriere, atunci cand ridici masina, insa acest lucru se va face la un pret normal, fara oferta de 50%.

Asadar, calculeaza cate zile de concediu ai, alege masina cu care vrei sa calatoresti si destinatia unde vrei sa ajungi, iar cand va veni momentul sa poti face asta, ai totul pregatit.

Va recomandam, firma de inchirieri auto Cluj, BDV Bestauto, deoarece sunt o companie cu valori solide, profesionalism si care trateaza orice chestiune ceruta de client cu mare seriozitate. Atitudinea angajatilor este una politicoasa si prietenoasa in acelasi timp, sunt deschisi si foarte amabili. Despre parcul auto putem spune ca este cel mai dotat din Transilvania, nu neaparat pentru numarul de autoturisme, desi au peste 100 de masini de inchiriat, ci pentru dotarile masinilor, fiind toate masini destul de noi.

Daca vrei sa apelezi la serviciul de inchirieri auto Cluj, te invitam sa arunci o privire pe site-ul celor de la BDV Bestauto, dar si pe retelele lor de socializare pentru ca posteaza frecvent poze reale cu masinile lor.

Recent
Te-ar putea interesa si