marți, mai 28, 2024

Avantajele oferite de tuburi LED in 2020 de la Led Concept!

tuburi LEDCand vorbim despre tuburi LED ne gandim imediat la forma pe care acest sistem de iluminat o are: aceea a unui tub. Este vorba despre o forma alungita, foarte similara tuburilor cu neon clasice, insa cu atribute specifice sistemelor de iluminat pe baza de LED. Practic, vorbim despre acelasi tip de iluminare unidirectionala, realizata insa cu o tehnologie noua, mult apreciata. Aceste tuburi LED se monteaza si utilizeaza similar celor vechi, insa se diferentiaza de acestea printr-o serie foarte clara de avantaje. Iar pe acestea le vom mentiona in continuarea articolului.

Ce avantaje se intalnesc la tuburi LED comparative cu vechile neoane?

Comparand aceste tuburi led cu versiunea mai veche a acestora, putem concluziona in mod clar ca reprezinta un pas inainte din toate punctele de vedere. Datorita tendintei omenirii spre cat mai putina poluare a mediului inconjurator, spre minimalizare corpurilor de iluminat precum si nevoia de a ilumina spatii mai vaste au permis acestui nou corp de iluminat sa intre si sa se dezvolte ca atare pe piata corpurilor de iluminat.
Alegand sa va iluminati casa sau biroul cu tuburi led cumparate online si la un super pret din magazinul de iluminat Led Concept, veti beneficia de o multime de avantaje pe care le ofera acesta tehnologie si pe care nu trebuie sa le ratati sub nicio forma.
Cam toate avantajele pe care aceste tuburi led le ofera sunt de natura financiar. Ele se rezuma la economii financiare importante si de luat in calcul.

Cel mai important avantaj pe care aceste tuburi led il ofera este economia mare de curent electric de care veti beneficia la factura de curent electric. Tuburile led au un consum cu 50% mai mic de energie electrica in comparatie cu toate modelele de neoane vechi. Astfel, veti face economii financiare foarte importante.

Un al doilea avantaj important pe care il are un sistem de iluminat cu tuburi led in ofera este reprezentat de mententanta acestuia. Este cunoscut faptul ca tuburile led au o durata de viata mult mai mare in comparatie cu neoanele obisnuite si rezista la un numar mai mare de cicluri de aprindere-stingere. Toate tuburile led de la Led Concept au o durata de viata de pana la aproximativ 35.000 de ore de functionare.

Este important si faptul ca aceste sisteme de iluminat nu emit radiatii infrarosii sau ultraviolete, deci astfel sunt prietenoase cu mediul inconjurator si deloc periculoase pentru oameni.

Analizand foarte bine avantajele prezentate mai sus, putem spune ca un sistem de iluminat format din tuburi led este cea mai buna solutie pentru iluminarea terenurilor de sport, cladirilor de birouri, camerelor pentru copii, zonele de preparare a mancarii, deoarece, pe langa avantajele mentionate mai sus, acestea sunt foarte rezistente la posibile socuri, nu atrag deloc insecte, nu emit caldura si nu dauneaza vederii.

Toate tehnologia de iluminat pe baza de led nu dauneaza mediului inconjurator, deoarece nu contine nicio urma de mercur.

Recent
Te-ar putea interesa si