duminică, iulie 21, 2024

5 Motive pentru care sa alegi o firma de amenajari interioare pentru renovare in timpul pandemiei

firma de amenajari interioare 1A fost un fenomen nou pentru intreaga lume, insa oamenii s-au acomodat deja cu situatia pandemiei din 2020.

Astfel ca, fie ca restrictiile sunt impuse sau nu, un lucru este cert. Oamenii au inceput sa petreaca mai mult timp sub acoperisul propriei locuinte, alaturi de familie, in propria casa. De aici si aproape pana la dublarea numarului de amenajari interioare, cresterea cererii pentru astfel de servicii pentru locuinte si case, si interesul brusc pentru materialele de constructie, a fost doar un pas.

Odata cu izolarea in propria casa, intervine si grija crescuta pentru locuinta. Stai linistit pe canapea si observi ca s-a cam dus zugraveala de pe perete, langa TV. Te uiti la usile de la camere si iti dai seama cat sunt de vechi, ca ar cam fi timpul sa le inlocuiesti sau reconditionezi. Iti amintesti apoi si de tevile care trebuie reparate. De centrala care are nevoie de verificare sau de alte defectiuni ale instalatiilor. Le-ai tot amanat din lipsa de timp de-a lungul anului. Dar acum nu te lasa sa te bucuri in pace de confortul propriei locuinte, in timp ce tu ai mai mult timp liber sa te ocupi de acestea. Tocmai de aceea, foarte multi oameni decid ca este timpul pentru o amenajare interioara profesionala.

Este o idee excelenta si benefica din toate punctele de vedere. Incepand de la propria sanatate si siguranta si pana la confort si aspecte financiare. Daca inca te intrebi daca merita si este nevoie sa apelezi la servicii profesionale de amenajari interioare in timpul pandemiei si sa iti renovezi locuinta, te afli la locul potrivit. BCTR iti este alaturi cu fiecare proiect de constructie, amenajari sau servicii exceptionale pentru locuinta ta! Mai jos ti-am pregatit 5 motive pentru care sa alegi o firma de amenajari interioare pentru renovare in timpul pandemiei!

1. Firma de amenajari interioare – Igiena

Sanatatea este intotdeauna pe primul loc. Cu atat mai mult intr-o perioada dificila din acest punct de vedere. Protectia ta si conditiile perfecte de curatenie si igiena devin, asadar, o prioritate. Prin renovarea completa a locuintei, zugravirea peretilor si efectuarea oricaror reparatii necesare, asiguri nu doar un aspect final mai placut, ci si o dezinfectare si curatare profunda a intregului spatiu. Vopseaua si varul de calitate aplicate pe pereti au avantajul de a elimina cantitati inseminate de bacterii, microbi si culturi fungice. Aerul respirat va fi mai curat, in timp ce conditiile generale de igiena se vor imbunatati semnificativ.

2. Siguranta

Un alt aspect la fel de important ca igiena il reprezinta siguranta ta si a tuturor membrilor familiei. Scara aceea interioara care nu mai este la fel de stabila ca inainte se poate darama oricand. O instalatie care nu functioneaza bine poate avea efecte dezastruoase. Zidurile neintretinute pot putrezi si se pot darama. Renovand si re-amenajand interiorul spatiului cu servicii experte de mentenanta si reparatii, ai garantia ca intreaga locuinta este sigura pentru toti membrii familiei si elimini riscul oricaror accidente.

3. Redecorare

Desigur ca putina schimbare nu strica niciodata. De indata ce finalizezi partea fundamentala a amenajarilor interioare, si anume partea de reparatii, renovare, zugraveala si intretinere, te poti focusa pe partea mai placuta si mai interesanta, si anume design-ul interior. Iti poti ocupa timpul cu alegerea unei noi culori pentru pereti, alegerea unor noi piese de mobilier pentru a le inlocui pe cele vechi, si redecorarea intregii locuinte pentru un ambient mai placut si mai confortabil.

4. Oferte la materiale de constructie

Atat din motive economice, cat si din dorinta de a stimula cumparaturile chiar si in vremurile grele ale pandemiei, o multime de magazine de bricolaj au scazut considerabil preturile materialelor de constructie in mediul online. Astfel ca, dupa putina documentare, vei putea gasi oferte unice si chiar lichidari de stoc la materiale de constructie de calitate. Din acest motiv, perioada pandemiei este un moment excelent in care sa achizitionezi cele necesare pentru reparatii si amenajari mult mai ieftin decat in alte perioade.

5. Specialistii sunt disponibili

Nu in ultimul rand, alege sa lucrezi cu o firma experta in amenajari interioare. Dar si sa iti renovezi acum locuinta, in timpul pandemiei. Specialistii sunt disponibili si gata sa te ajute cu fiecare proiect! Reglementarile legale permit continuarea activitatii firmelor de amenajari interioare, avand in vedere ca oamenii vor avea nevoie de servicii de reparatii. Ne poti contacta direct pe www.bctr.ro in acest sens, spunandu-ne mai multe despre serviciile de care ai nevoie. Noi vom contacta toti colaboratorii nostri din localitatea ta si iti vom prezenta ofertele lor. Astfel incat sa alegi cea mai competenta echipa pentru amenajari interioare de succes in timpul pandemiei!

Firmele de constructii ne pot contacta pe email [email protected] , la numarul de telefon 0729815517 sau pe platforma noastra

Recent
Te-ar putea interesa si