vineri, iulie 12, 2024

Accesorii cofrare – despre bara tirant si piulite de cofrare

Accesorii cofrare – despre bara tirant si piulite de cofrare

Despre Depozitul de Schele

Fondata in 2012, echipa Depozitul de Schele SRL este o echipa experimentata si motivată, ce si-a propus de la bun inceput, imbunatatirea permanenta a serviciilor si a produselor sale in scopul de a pune umarul intr-un mod constructiv la realizarea eficienta si sigura a tuturor sistemelor de cofrare din constructii.
Depozitul de Schele se adreseaza constructorilor de tip civil si industrial, santierelor navale si tuturor celor ce necesita echipamente de cofrare si sustinere in cadrul realizarii in conditii optime a activitatii acestora. Target-ul business-ului nostru este de a dezvolta parteneriate de durata, prin oferirea de echipamente profesionale pentru constructii. Totalitatea produselor oferite de catre noi sunt testate tehnologic si detin certificate de siguranta a utilizarii, conform standardelor europene. Oferim, la preturi foarte accesibile, o gamă largă de sisteme fiabile şi eficiente pentru cofrare: schele fixe mobile, popi metalici de sustinere, cofraje de tip tristrat, accesorii de schela (bare tirant, piulite si cleme de cofrare, morsete, sisteme ancoraj, talpi reglabile, scari de acces schela).
Rapiditatea, siguranta şi simplitatea – elementele cheie ale oricărui sistem de cofrare
Rapiditatea, siguranta şi simplitatea sunt elementele cheie ale oricărui sistem de cofrare. Depozitul de Schele este furnizor certificat de buloane si piulite pentru cofraje metalice folosite atat la nivel industrial cat si la nivel rezidential, piulite pentru cofraje metalice de diverse marimi si modele, rezistente la utilizari multiple. In continuare, ne propunem sa va prezentam bara tirant, piulita simpla si dubla de cofrare.
Bare tirant si piulite de cofrare (sau buloane).
Bara tirant este o bara filetata folosita pentru fixarea cofrajelor, in special al celor metalice, dar nu exclusiv. Aceasta poate fi galvanizata sau mata. Depozitul de Schele SRL comercializeaza bara tirant nesudabila, trasa la cald, cu rezistenta de 120 KN la preturi intre 2,4 Euro/ml+TVA si 2,7 Euro/ml+TVA, in functie de evolutia preturilor si cantitatea comandata de catre client.
Piulita simpla de cofrare, ajuta la fixarea cofrajelor cu bara filetata de 15/17mm. Este realizata prin turnare si zincata. Depozitul de schele SRL comercializeaza piulite simple cu 3 aripioare si diametrul de 100mm si greutatea de 0,46 kg la pretul de 1,4-1,6 Euro/bucata+TV.
Piulita dubla de cofrare de la Depozitul de Schele are greutatea de 1,3 Kg si este turnata, argintie sau aurie. Este o piulita combinata, o varianta superioara care faciliteaza prinderea cofrajelor cu ajutorul barei filetate. Vindem piulite duble la preturi intre 3,3 si 3,6 Euro/bucata, in functie de evolutia preturilor de achizitie. Produsele noastre reprezinta o alternativa fiabila si cost-effective la preturi cu cel putin 30% mai mici decat produsele similare de pe piata concurentiala!
Siguranta d-voastra in constructii = targetul nostru!
Beneficiile folosirii barelor si piuletelor in detrimentul sarmei sunt evidente. Componentele care alcatuiesc cofrajele pentru turnarea elementelor de beton si beton armat trebuie asamblate perfect si intr-un mod absolut profesionist. Prinderea cofrajului cu ajutorul barelor tirant, piulitelor si a clemelor cu pana ridica standardul modului de cofrare la un nivel superior. Calitatea atestata a acestor elemente de cofrare, pretul foarte accesibil si caracteristici precum durabilitatea si rezistenta lor, fac ca aceste accesorii de cofrare sa fie nu doar o investitie recomandata in totalitate, dar si oportuna si absolut necesara.
Va invitam sa rasfoiti site-ul nostru, https://depozituldeschele.ro/, pentru a va edifica asupra produselor noastre sau sa ne sunati la 0735-211-091 pentru orice fel de informatii sau intrebari. Pentru accesorii de cofrare de cea mai bună calitate, va asteptam la sediul firmei noastre din Strada Inovatorilor 38 (in incinta BND GROUP intrare prin strada Modestiei, nr.120) Sector 1, Bucuresti.

Recent
Te-ar putea interesa si