vineri, septembrie 22, 2023

Cum sa iti pastrezi curate seturile de lenjerii de pat

lenjerii de patMajoritatea seturilor de lenjerii de pat au in compozitia lor materiale cat mai bune pentru a evita eventualele neplaceri, precum alergiile sau mancarimile. Iata cateva sfaturi pentru cei care sufera de reactii alergice la acarienii de praf din casa sau care au un risc crescut de reactii alergice.

Cum ai grija de noile mele lenjerii de pat?

Daca vreti sa va pastrati durata de viata cat mai mult a acestor seturi de lenjerii de pat, trebuie sa stiti ca niciun set nu se compara cu seturile de lenjerii de pat Romania. De ce? Pentru ca acestea sunt recunoscute drept fiind unele dintre cele mai calitative produse textile din aceasta piata. In plus, sunt multe reduceri lenjerii de pat care va vor atrage atentia. Totusi, ca sa nu ne abatem de la subiect, iata ce trebuie sa faceti pentru a va pastrat lenjeria si sanatatea intacta.
lenjerii de pat
Aerisiti-va in mod regulat si complet dormitorul si lenjeria de pat. Procedand astfel, reduceti umiditatea din camera si din asternut creand astfel un climat care nu este favorabil cresterii acarienilor.

Paturile etichetate corespunzator si cu pene pot fi spalate la 60 ° C folosind un detergent neutru si usor. Apoi se usuca bine.

Panzeturile pline si cu pene pot fi, de asemenea, examinate, curatate si reumplute in magazinele specializate.

Instructiuni de ingrijrie

Instructiuni de ingrijire emise de catre Asociatia Germana de Curatare a Textilelor (Deutscher Textilreinigungsverband e.V.):

Asociatia germana de curatare a textilelor din Bonn recomanda spalarea lenjeriei de vara si de iarna o data pe an de catre un specialist atestat. Pernele trebuie spalate mai des decat plapumele – deoarece capul nostru transpira mai mult decat restul corpului.

De asemenea, Asociatia recomanda un climat de dormitor uscat si rece, cu o temperatura nu mai mare de 18 ° C. In zilele cu un numar scazut de polen, puteti aerisi seturile de lenjerii la fereastra deschisa sau la exterior.

Nu permiteti asternutului dvs. sa imbatraneasca prea mult. Este recomandabil sa-l inlocuiti cu unul nou odata la cateva luni. Este indicat sa aveti mai multe seturi de lenjerii de pat pentru a reusi sa le spalati si sa le schimbati constant fara alte probleme care pot aparea si pot fi neprevazute, dar evitate.

Nu permiteti ca articolele de asternut sa devina prea vechi. Se recomanda inlocuirea articolelor vechi cu altele noi dupa aprox. 8 – 10 ani.

Recent
Te-ar putea interesa si