vineri, decembrie 1, 2023

FivePlus Solutions sprijină mediul de afaceri prin servicii SEO gratuite

În plină pandemie declanșată de răspândirea virusului COVID-19, mediul de afaceri are cel mai mult de suferit, după factorul uman. Dacă medicii și personalul medical reprezintă prima linie de apărare, antreprenorii și angajații reprezintă întăririle în lupta pentru păstrarea echilibrului economic în societate. În această situație de criză, fiecare își aduce contribuția în ajutarea comunităților afectate de criza COVID-19.

De aceea, pentru a oferi o mână de ajutor afacerilor care se zbat pentru a-și continua activitatea, FivePlus Solutions oferă servicii SEO gratuite. Mediul de afaceri românesc este în momentul de față foarte vulnerabil. Industrii precum HoReca au fost primele care au simțit efectele crizei provocate de virus. Dacă este să continuăm lista industriilor în care am sesizat o scădere semnificativă față de aceeași perioadă a anului trecut, putem menționa următoarele: Auto, Fashion, Cosmetice și Gadgets și Hightech. Evident că în momentele de criză există companii care înregistrează creșteri deoarece pot să răspundă cererii generate de elementul declanșator al crizei, iar în acest context am identificat creșteri ridicate pe următoarele categorii de produse: mașini de făcut pâine, mobilă și decorațiuni interioare, cărți, consumabile copii, produse pentru fitness, produse de îngrijire personală etc.

Însă, cum spuneam, există un număr ridicat de companii din diverse sectoare de activitate, care s-au descurajat și au început să taie de pe listă o serie de investiții, printre care și pe cele aferente campaniilor de marketing.

Din punctul nostru de vedere, dar credem că și din punctul multor specialiști de marketing online, această decizie trebuie gândită foarte bine înainte de a fi luată, deoarece eforturile de revenire după trecerea acestui eveniment neplăcut prin care toată societatea românească trece astăzi, ne pot costa foarte mult.

În ceea ce privește optimizarea SEO, procesul este unul de lungă durată și spunem noi, foarte complex. Eforturile pentru a câștiga vizibilitate online trebuie începute din timp, dacă ne dorim ca după finalizarea crizei, să fim pregătiți pentru a ne atinge obiectivele, oricare ar fi ele.

Dacă ești antreprenor sau reprezinți o companie și ai nevoie de un mic start în vizibilitatea organică sau îți dorești să continui acțiunile de optimizarea SEO, însă nu știi cum să o faci, intră pe pagina de servicii SEO gratuite FivePlus. Vei găsi mai multe informații despre tipurile de servicii oferite și vei afla cum poți lua legătura cu echipa de specialiști SEO FivePlus.

Împreună putem salva economia românească!

Recent
Te-ar putea interesa si