joi, aprilie 18, 2024

Frame Advertising – singurul canal de publicitate care iti asigura exclusivitate de promovare catre clientii tai

Ai o afacere care ofera bunuri sau servicii catre consumatorii finali? Alege sa lucrezi alaturi de o echipa de profesionisti care iti plaseaza mesajul tau in locul in care se formuleaza cele mai importante decizii de consum.

Frame Advertising este cea mai mare retea de panouri de publicitate din cladirile rezidentiale din Romania si iti poate pune la dispozitie peste 10.000 de panouri in Bucuresti si 16 judete din tara: Ilfov, Arad, Bistrita, Braila, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Focsani, Galati, Iasi, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targoviste, Tulcea si Vaslui.

Acest canal de publicitate este singurul care iti poate promova afacerea ta catre clienti, astfel incat atentia acestora sa fie atrasa doar catre mesajul tau. Consumatorii sunt asaltati in fiecare minut de calupuri de reclame la TV care in aceeasi pauza prezinta oferte consurente, de bannere care prezinta produse similare pe aceeasi pagina web, sau in intersectiile in care panourile prezinta oferte concurente.

Frame Advertising are solutia pentru ca reclama ta sa fie plasata in locul in care se formuleaza cele mai multe decizii de consum – in apropierea locuintei, in imediata vecinatate a cutiilor postale, avizier ori a liftului. Vizibilitatea reclamei tale este garantata 24/7, iar mesajul tau nu va imparti spatiul sau atentia consumatorilor cu alte reclame.

Audienta ta este captiva, astfel ca orice alta distragere sau intrerupere a atentiei consumatorului este eliminate. Mesajul este vazut in mod inevitabil, consumatorul nu poate schimba canalul, nu poate da pagina sau naviga pe un alt website.

Fie ca vrei sa asiguri experiente inedite pentru clientii tai, astfel incat acestia sa devina ambasadori ai brand-ului tau, fie ca vrei sa te diferentiezi de concurenta sau sa vinzi mai mult, Frame Advertising este canalul care te ajuta sa iti indeplinesti obiectivele de dezvoltare a afacerii tale!

Recent
Te-ar putea interesa si