joi, februarie 22, 2024

Impachetari tunel infrarosu, o alternativa ieftina si comoda pentru slabit

Informatii utile despre impachetari tunel infrarosu

Una dintre cele mai eficiente si moderne metode de a scapa de surplusul adipos este utilizarea luminii infrarosii prin impachetari tunel infrarosu.

Aceasta tehnica ajuta corpul sa elimine surplusul de grasime prin intermediul luminii infrarosii. La randul lor, celulele sunt stimulate de lumina respectiva si duc in timp la reducerea stratului de celulita. Este o metoda excelenta de folosit in completare cu sedintele de sport si o dieta eficienta, desigur.

Rezultatele pot aparea dupa cel putin doua-trei sedinte.

impachetari tunel infrarosu

Metoda de actiune asupra corpului

Metoda de remodelare corporala prin impachetari tunel infrarosu a inceput sa fie din ce in ce mai populara printre persoanele care cauta o metoda alternativa pentru a ajunge la corpul dorit.

Daca te intrebi cum functioneaza acest tunel, raspunsul este unul foarte simplu. Pentru a oferi clientilor rezultatele dorite, medicii specialisti se folosesc de lumina cu infrarosu. Aceasta lumina actioneaza asupra mitocondrilor. La randul lor, sunt stimulate de aceasta lumina si produc energie celulara.

De asemenea, se actioneaza si asupra adipocitelor, acestea fiind cele care stocheaza grasimile. Prin stimularea adipocitelor se va produce o reducere a stratului de grasime. Astfel, rezultatele dorite apar instant.

De ce este recomandata procedura prin impachetari tunel infrarosu?

Utilizata cu succes de persoanele care isi doresc un corp intretinut, de vedete sau persoane publice, metoda impachetarilor prin tunel infrarosu actioneaza ca un instrument de slabire a intregului corp, crescand tonusul si sanatatea persoanei tratate.

Dupa primele sedinte, veti remarca:

  • Un tonus muscular mai sanatos;
  • Silueta dumneavoastra se va modifica semnificativ;
  • Toxinele din organism se vor elimina mai rapid;
  • Eliminarea tesuturilor adipoase si a celilitei care nu reactioneaza in niciun fel la metodele obisnuite;
  • Drenajul limfatic reprezinta un factor important in tratamentele anti celulita iar aceste impachetari in tunel infrarosu no cellulite vor imbunatati eficacitatea acestuia.
  • Aceasta metoda de remodelare corporala inglobeaza diferite tipuri de proceduri si tratamente, toate cu scopul de a creste sanatatea si aspectul estetic al corpului.

Astfel, beneficiile aduse ulterior sunt destul de variate si multiple, dar noi le amintim pe principalele. Utilizand aceasta metoda, veti observa rezultate vizibile chiar dupa prima sedinta la nivelul taliei, soldurilor, pieptului, feselor sau a membrelor. Astfel, efectele pozitive se vor mentine pentru o perioada indelungata, tonusul musculat devenind mai sanatos, datorita modificarilor importante aduse siluetei.

Un principal aspect il reprezinta faptul ca imbunatateste eficacitatea drenajului limfatic, element important in tratamentele anti-celulita.

Recent
Te-ar putea interesa si