joi, iulie 25, 2024

Inchirieri Autorulote | CamperVibe, cel mai nou brand din Romania

In contextul actual privind siguranta calatoriilor, piata de inchirieri autorulote este in plina ascensiune in Romania.

Devenind atractiva pentru investitorii din turism, piata de inchirieri autorulote a fost impulsionata de persoanele care se orienteaza catre un nou mod de a-si petrece timpul liber.

CamperVibe.ro, cea mai noua platforma de inchirieri autorulote din Romania, s-a lansat oficial dupa o investitie initiala de 80.000 de euro. Platforma este complet automatizata si usor de utilizat, permitand pasionatilor de calatorii sa rezerve in timp real, o experienta premium.

Piata de inchirieri si vanzari autorulote a inregistrat in 2020 o crestere de aproximativ 300%, aratand apetitul romanilor pentru un nou tip de vacante.

In prezent sunt 64 de jucatori pe piata de inchirieri autorulote, cu o cifra de afaceri cumulata estimata la peste 2 mil. Euro, acoperind ca zone de inchiriere intreg teritoriul Romaniei.

Dezvoltarea platformei online si a serviciului de inchirieri vine intr-un context favorabil sectorului de turism, in conditiile in care tot mai multi romani aleg vacante neconventionale, departe de aglomeratie.

„De mult timp ne doream o investitie in zona de turism. Avand in vedere contextul actual, domeniul de inchirieri autorulote este pe un trend ascendent atat in Europa, cat si in Romania. O vacanta cu autorulota impreuna cu familia si cativa prieteni ne-a facut sa ne orientam catre acest sector de activitate. Ne dorim sa participam la dezvoltarea acestei nise de turism si sa aducem servicii noi in aceasta zona”. A declarat Ionut Ibrean, General Manager CamperVibe.ro

Flota CamperVibe de autorulote de inchiriat, dispune toate dotarile necesare unei vacante fara griji:

– aer conditionat, sistem de incalzire, frigider, aragaz, baie complet utilata, panouri solare.

– suport de bicicleta, sistem video si Wi-Fi.

Deoarece ne dorim o experienta lipsita de griji pentru clienti nostri, toate autorulotele beneficiaza de RCA si CASCO full inclus. Oferim Suport 24 / 7 si asistenta rutiera pe teritoriul Romaniei si in Europa.

In 2021, echipa CamperVibe.ro isi propune dublarea investitiei initiale pentru dezvoltarea flotei si extinderea platformei.

Oferind o experienta premium integrata, incepand cu promovarea si accesarea platformei. Pana la intoarcerea prietenilor din vacanta, ne propunem sa contribuim activ la dezvoltarea acestei nise de turism.inchirieri autorulote romania

Recent
Te-ar putea interesa si