miercuri, noiembrie 29, 2023

De ce să alegem un ventilator axial de tubulatură Prosso?

Industria de ventilație industrială a făcut pași uriași în ultimii ani în ceea ce privește siguranța aparatelor propuse și adaptarea la cerințele de mediu. În acest sens brandul româno-italian Prosso s-a aflat în prima linie a adaptărilor electromecanice, noua generație de ventilatoare axiale YWF fiind perfect adaptate la toate cerințele moderne.

Ventilatoarele axiale de tubulatură Prosso seria YWF sunt confecționate din oțel tratat și vopsit în câmp electrostatic, ceea ce conferă palelor o rezistență îndelungată. Pot fi vopsite la cerere în diverse culori, în funcție de cerințele clienților. Motorul este unul monofazic alimentat la 230V 50 Hz, respectă standardul CE IP 44 și are 4 poli și este construit pe rulmenți, pentru o durată de viață sporită. Toate ventilatoarele axiale Prosso pot funcționa fără probleme între temperaturi de -10 – +40 grade Celsius.

Prețul ventilatoarelor Prosso este un alt atu important

Pe lângă caracteristicile tehnice de excepție, aceste ventilatoare se mai bucură de un atu excepțional: prețul. Practic, comparativ cu prețul altor ventilatoare axiale din piață, brandul Prosso este cu până la 40% mai ieftin. Să facem o comparație rapidă:

– Ventilatorul Prosso YWF-250 GT, debit de aer 1800 mc / h: 567 RON (la Ventsys)
– Ventilatorul Sodeca HCT-50-4T-0.75/PL, debit de aer 1550 mc / h: 1.587 RON (Eklimag)
– Ventilatorul Blauberg Axis-F 300 4E, debit de aer 1340 mc / h: 753 RON (Airguru)

După cum se vede, prețul este un avantaj evident în cazul mărcii noastre. Trebuie spus că spre deosebire de ceilalți producători, producția Prosso e în continuare în interiorul UE. Avantajul ventilatoarelor Prosso provine din procesul de fabbicație, care este local. Prosso este un brand româno-italian. Brandul este italian, dar producția este internă.

Prosso produce nu doar ventilatoare axiale de tubulatură ci și ventilatoare in-line, ventilatoare monoaspirante (pentru bucătării profesionale) și ventilatoare carcasate. Toată gama de ventilatoare Prosso respectă normativele europene în vigoare și poate fi achiziționată de pe situl distribuitorului oficial, Ventsys Instal. Ventilatoarele au garanție de 10 ani pentru orice defect care nu rezultă ca urmare a unei exploatări defectuoase.

Bazându-se pe niște studii de fezabilitate serioase, pe cercetările inginerilor italieni, ventilatoarele Prosso sunt pregătite să satisfacă și cele mai exigente cerințe de pe piața din România.

Recent
Te-ar putea interesa si