duminică, iulie 21, 2024

S-a lansat expert marketing online .ro, cel mai important site de digital marketing din România

Site de digital marketing din România

La începutul lunii septembrie 2020 a fost lansat oficial siteul expertmarketingonline.ro. Obiectivul acestuia este de a deveni principalul site de conținut din domeniul marketingului digital din România, regrupând articole de specialitate, analize, informații și știri despre PPC, SEO, CRO și e-commerce. 

Crearea siteului a pornit de la constatarea că există un deficit important de conținut de marketing online în limba română, și adaptat specificului pieței din România. Conținutul existent este de multe ori o simplă traducere și adaptare a articolelor publicate de siteurile mari de digital marketing de limba engleză. Deși principille expuse rămân valabile, contextul pieței românești de e-commerce este diferit. Piața este mai puțin matură și în proces de consolidare, de unde nevoia de a oferi publicului român content din domeniul digital marketing care să răspundă nevoilor sale. 

Conform autorilor, articolele publicate pe expertmarketingonline.ro se doresc complete și actuale. Mare parte din informațiile prezentate izvorăsc din experiența proprie a autorilor și expun strategii de optimiiare a campaniilor, de îmbunătățire a ratei de conversie și de creștere a vânzărilor testate și validate de-a lungul anilor de către aceștia. 

Creatorul siteului este Andrei Ungureanu, specialist marketing online, activ în industrie din 2013 și care a lucrat pentru siteuri e-commerce din România, Franța și Grecia. Acesta este ceritificat Google Ads, Bing Ads, Google Analytics, SEMRush SEO, Google Double Click for Publishers și a lucrat pentru siteuri mari și mici, din România și din străinătate, din nișe precum telecom, travel, finance, industrial. 

Experiența sa bogată în PPC, SEO, CRO, analiză de date, monetizare siteuri web și strategie de marketing stă la baza multora dintre articolele și ghidurile publicate pe site. Însă din echipa sa fac parte și alți specialiști în digital marketing, printre care experți în content writing, Amazon ads și Google Ads. 

Dintre articolele deja publicate menționăm: 

Infografic cu cele mai importante criterii SEO în 2020

Cum faci optimizare SEO pentru căutările vocale

Cum îmbunătățești performanța campaniilor de Shopping

Reacția publicului este încurajatoare, siteul înregistrând în doar 3 zile de la lansare peste 500 de vizitatori unici, și conținutul fiind preluat și pe grupuri din domeniul marketingului online. 

Autorii siteului pot fi contactați la adresa de email: [email protected] sau prin intermediul formularului de pe pagina https://expertmarketingonline.ro/contact/

Recent
Te-ar putea interesa si