sâmbătă, decembrie 9, 2023

Marketplace Piata De Desfacere

Am lansat marketplace-ul Piatadedesfacere.ro – un site prin care companiile isi pot adauga produsele comercializate si pot vinde, beneficiind de o prezenta online crescuta.

Ne-am gandit sa punem la dispozitia companiilor romanesti un nou canal de promovare, sa oferim o solutie chiar si pentru companiile care nu au resursele necesare pentru a detine momentan un site propriu.

Companiile isi pot adauga gamele de produse in urma crearii gratuite a unui cont de Vanzator. Link-ul pentru inscriere se poate accesa chiar aici: Creare cont Vanzator.

Fiecare companie trebuie sa isi inregistreze datele companiei, termenii si conditiile proprii, conditii de livrare, retur si rambursare. Contul de Vanzator devine activ in momentul in care contractul intre parti este semnat. Fiecare Vanzator beneficiaza de o pagina proprie unde clientii ii pot identifica mai usor toate produsele comercializate si unde ii pot accesa datele de contact – totul pentru a facilita relatia client-vanzator in mod direct.

Piatadedesfacere.ro ofera libertate Vanzatorului in alegerea curierului cu care isi livreaza produsele comandate cat si incasarea directa a contravalorii comenzilor livrate. Aceste doua aspecte ofera o incredere mai mare Vanzatorului in relatia cu marketplace-ul.

Piata de desfacere are un start bun, chiar exponential am putea spune. Analizand datele din primele trei luni de functionare si asteptam furnizori din toate domeniile sa se alature acestui proiect. Produsele pot fi adaugate specific in categorii create deja. Imbracaminte, casa si gradina, igiena, rechizite si carti, echipamente sportive, electrice si electronice, cadouri, produse personalizate, ingrijire si cosmetice, pet shop. Dar si produse pentru copii si parinti cat si produse alimentare.

Din momentul lansarii sale, marketplace-ul a adunat deja sub cupola sa zeci de furnizori si mii de produse. Piatadedesfacere va beneficia de o crestere etapizata si constanta a optiunilor si facilitatilor puse la dispozitia colaboratorilor nostri.

Pentru informatii suplimentare legate de marketplace si inscrierea Vanzatorilor, ne puteti contacta la:

Rarsim Novus Srl


Simona Savu

office@piatadedesfacere.ro

0720 581 541

Recent
Te-ar putea interesa si