marți, iunie 18, 2024

Niculae Scarlat- Viziune politica Pro Romania pentru Albestii de Arges

Viziune politica Pro RomaniaZona Argesului este una din cele mai populare in aria turismului. Totusi, dincolo de turism, aceasta zona este formata dintr-un teren prolific, atat economic, cat si agricultural, care merita propulsata.

In candidatura la primaria comunei Albestii de Arges, viceprimarul Niculae Scarlat aduce o noua abordare politica si electorala.

Dupa ce a activat peste 25 de ani in fabrica Electro Arges, Viceprimarul a administrat Pensiunea La Doctorul, si a dezvoltat proiecte locale, menite sa ajute benevol locuitorii comunei.

Spiritul de coechipier, imbinat cu atentia la oameni si cu perspectiva manageriala au facut ca Niculae Scarlat sa devina printre preferatii localnicilor la functia de primar al comunei.

Care sunt viziunile politice si obiectivele propuse?

Doctrina politia Pro Romania se aplica si in judetul Arges: “PRO Romania este un proiect politic nou care ii implica si ii reprezinta pe toti cei care cred in Romania – in potentialul sau uman si natural.

PRO Romania isi propune sa fie un laborator politic in care oameni competenti construiesc si aplica proiecte concrete pentru DEZVOLTAREA tarii. PRO Romania va sustine master planuri generale in fiecare domeniu de activitate.”conform site-ului oficial Pro Romania.

Ce aduce nou viceprimarul Niculae Scarlat este adaptarea acestor targeturi la comuna Albestii de Arges.

Obiective economice

– Dezvoltarea economica are la baza administrarea organizata a veniturilor si fondurilor alocate pentru a imbunatati comuna

– Se vor oferi fonduri pentru micii proprietari si producatori de terenuri agrare

– Se va construi o piata cu depozit pentru legume, fructe in scopul vanzarii lor

– Racordarea la gaze in satele Bratesti, Doblea, Florieni si Dumitresti. Extindere in satele Pamanteni, Ungureni si Dobrotu.

– Se vor scoate la limita de proprietate sistemele de gaz, canalizare si apa

Obiective administrative

– Refacerea santurilor si trotuarelor drumului national DN7C

– Asfaltarea drumurilor comunale si crearea de santuri, poduri si podisti din satele zonei Albestii de Arges

– Decolmatarea paraurilor pentru a evita riscul inundatiilor locuintelor din zonele apropiate de albia paraielor sau a raului

– Achizitionarea de utilaje si masini pentru a reabilita serviciul de gunoi menajer si achizitia unei instalatii de piroliza

– Infrastructura zonala pentru fluidizarea traficului si a turismului

Obiective sociale si culturale

– Organizarea de evenimente culturale, teatre, filme in aer liber

– Concursuri si evenimente zonale: Zilele comunei

Marirea stimulentului financiar pentru nou-nascuti

– Construirea unui centru medical de analize si diagnosticare, cu medici specialisti

– Decontarea retetelor cu 50%

– Construirea unui corp nou pentru internari usoare

Obiective educationale

– Administrarea de stimulente si bonificatii pentru premiati. Acordarea fondului de premiere pentru elevii invatamantului preuniversitar, conform ordinului 5567/7.10.2011, cu modificarile si completarile ulterioare.

– Echiparea scolilor cu tablete si calculatoare pentru invatamant online.

Toate acestea vor fi realizate prin atragerea de noi fonduri guvernamentale sau non-guvernamentale si prin atragerea de noi investitori. Programa Pro Romania pentru comuna Albestii de Arges, propusa de viceprimarul Niculae Scarlat este una 100% personalizata, axata pe nevoile si cerintele oamenilor din fiecare sat.

Recent
Te-ar putea interesa si