marți, noiembrie 28, 2023

NOU! S-a lansat TIVERTO, platforma nationala pentru freelanceri si companii.

Tiverto este o platforma de joburi, dedicata atat celor care sunt in cautare de un job ( freelanceri / candidati ) cat si companiilor in cautare de angajati sau freelanceri pentru diverse proiecte.

Lansata de curand, platforma se dovedeste a fi un real succes inca de la inceput, deoarece este printre putinele platforme care unifica toate cele trei categorii: freelanceri, candidati si angajatori, intr-un mod eficient si interactiv. Platforma Tiverto este o solutie inovatoare, care permite conectarea simpla si rapida dintre candidatii, ce isi cauta un job in domeniu si angajatorii, cei care il ofera.

Fie ca esti in cautarea unui loc de munca, fie ca vrei sa te lansezi ca si freelancer, Tiverto reprezinta platforma ideala ce uneste freelancerii cu angajatorii.

 

Ce avantaje prezinta platforma Tiverto ?

 

Crearea contului este complet gratuita atat pentru freelancer / candidat cat si pentru angajator / companie. De asemenea adaugarea anuturilor de joburi, de catre angajator este gratuita. Crearea contului se face foarte rapid, avand si optiunea de conectare prin retele sociale ( Facebook, Linkedin dar si prin contul de Gmail ).

Platforma este dedicata specialistilor si companiilor , creand o legatura activa si continua intre candidati si angajatori, ajutandu-i pe candidati / freelanceri , sa gaseasca o oferta ce se potriveste calificarilor si cunostiintelor profesionale ,iar pe angajatori, sa-si promoveze eficient anunturile de joburi .

Cum functioneaza ?

Freelancerii / Candidatii – care sunt in cautarea unui job ( part time , fulltime sau project based ) isi creaza gratuit si rapid un cont, unde isi completeaza profilul cu informatii esentiale, cum ar fi : scurta descriere, studii, competente / aptitudini , adauga un cv, portofoliu si bineinteles alege tipul de job   ( part time , fulltime sau project based ) , tot aici candidatul / freelancerul poate sa introduca un pret / proiect / ora sau bonificatia /salariul dorit. Odata finalizata inscrierea, candidatul/freelancerul va avea acces la propriul panou de control, unde va primi notificari periodice in functie de domeniile de interes selectate la completarea profilului.

Angajatorii / Companiile – care sunt in cautare de personal ( candidati sau freelanceri ) isi creeaza un cont gratuit, completeaza profilul  cu date despre companie, isi incarca anuntul in platforma in mod complet gratuit . Freelancerii / candidatii pot aplica rapid pentru job sau companiile pot  vizualiza profilele candidatilor / freelancerilor si sa-i invite personal sa aplice.

FAPT:

In Romania, aproape 400.000 de romani, in general tineri, sunt inregistrati ca persoane fizice autorizate (PFA), ceea ce demonstreaza un trend ascendent si in domeniu freelancing. Acestia prefera munca acasa,intr-un Hub sau cafeneaua preferata, in detrimentul muncii corporatiste la birou si obtin contracte prin intermediul unor portaluri precum Elance, Freelancer sau oDesk. Partea buna, e ca, la nivel national, avem acum la dispozitie tiverto.ro, atat pentru companiile interesate cat si pentru freelanceri.

Continuand cu avantajele, in portal ai posibilitatea sa te abonezi la joburile de care esti interesat, pentru a fi in permanenta la curent cu aparitia unor noi anunturi, potrivite pentru nevoile si cerintele tale.

Desi , lansat de curand ( 21.10.2019 ), numarul de joburi pentru profesionisti este in constanta crestere pe Tiverto iar cand vine vorba de joburi full time, part time si internship, Tiverto reprezina alternativa de luat in calcul.

 

Avantaje Freelancer / Candidat :

 

– inregistrare gratuita / logare folosind Facebook, Linkedin sau Gmail

– generare CV , pe baza completarii profilului

– acces la toate companiile inregistrate

– notificari joburi in contul tau de client

– mesagerie

+ multe altele…

Avantaje Companii / Firme :

– inregistrare gratuita

– vizualizare candidati / freelanceri

– adaugare anunturi Gratuite , in liste de anunturi promovate

– promovare anunturi

– notificari automate candidati

– mesagerie

+ multe altele

Asadar, esti  in cautarea unui loc de munca? Simti ca pe langa job-ul de zi cu zi, ai mai putea lucra cateva ore suplimentare,  dar nu stii unde? Sau poate ca reprezinti o firma sau un site si vrei sa contactezi  freelanceri, care sa te ajute sa rezolvi o situatie cu care te confrunti? Apeleaza la platforma de freelancing Tiverto .

Ne gasesti la adresa: https:// tiverto.ro 

Recent
Te-ar putea interesa si