luni, februarie 26, 2024

Omul gospodar își cumpără vara sanie și iarna.. pavilion

În pragul anului 2020 facem socoteli și planificăm, pentru materializarea gândurilor noastre căutăm forme și spații potrivite.

Să fie sănătate și bucurie, belșug și pace atât în familie, cât și printre vecini și la locul de muncă.

Magazinul online de pavilioane www.expodom.ro, oferă pentru realizarea planurilor de viitor spații protejate de peripețiile vremii: pavilioanele ușor de montat cu structură tip acordeon sunt potrivite atât pentru organizarea evenimentelor de familie sau corporatiste, cât și pentru depozitarea temporară a uneltelor agricole sau a mașinii personale.

Cumpărarea din timp al unui pavilion deseori reprezintă o soluție mai rentabilă, decât închirierea: între două evenimente, corturile pot fi utilizate în grădină sau pe malul apei pentru a oferi protecție de ploaie sau de soarele arzător.

Alegerea dintre structurile scumpe și ieftine este bine să fie făcută în funcție de scopul și frecvența utilizării pavilionului: pentru utilizări sporadice, ocazionale, structurile mai ieftine realizate din oțel vopsit anticoroziv prin pulverizare asigură protecție suficientă, însă pentru evenimente reprezentative majore este recomandat alegerea structurii realizate din aluminiu hexagonal, care este nu numai robust dar și foarte estetic și elegant.

Diversele culori disponibile pot fi alese după propriul gust și pot fi adaptate specificului evenimentului. La alegerea dimensiunii criteriu important este și locul unde se amplasează cortul: dacă pentru teren se plătește chirie în funcție de dimensiunea suprafeței utilizate, atunci pavilioanele mai mici -de 2x2m, 2x3m, sau 3x3m sunt mai avantajoase. Pavilioanele de dimensiununea 3x3m sunt cele mai căutate, deseori sunt combinate între ele creând astfel suprafețe mai mari. Pentru organizarea evenimentelor dimensiunile 3×4,5m sau 3x6m pot fi cele potrivite, la rândul lor și acestea pot fi combinate între ele. Pereții laterali pot fi montate sau nu, după necesități. Toate tipurile de structuri sunt ușor de montat și demontat de către două persoane, nu necesită condiții speciale pentru depozitare, iar transportul se poate realiza chiar și cu mașina personală.

Cifrele anilor se schimbă, gândurile, chiar și cele cu urările de bine, se risipesc, pentru găsirea a ceea ce este neschimbător, anul 2020 este o cifră foarte frumoasă!

La mulți ani și sănătate, tuturor cititorilor!

pavilioane pentru evenimente

Recent
Te-ar putea interesa si