vineri, martie 1, 2024

Pentru o călătorie în siguranță, închiriați o mașină

închiriați o mașinăDupă săptămâni de izolare si  și vești sumbre  provocatoare de anxietate, romanii nu se gândesc decât la un lucru  ca se apropie vara: plecarea în vacanță. Un sondaj recent a arătat acest lucru: 70% dintre romani  intenționează să călătorească în Romania  în această vară. Cu toate acestea, epidemia Covid-19 nu s-a terminat și trebuie să rămână cea mai mare precauție în lunile următoare. Deci, cum pleci in calatorie fără să te pui în pericol? O singură cale sigură și economică: închiriere de mașini.

De ce este o soluție sigură?

Calatoria  într-o mașină de închiriat înseamnă să călătorești cu familia direct de acasă la locul tău de vacanță,fara a intra in contact cu persoane necunoscute , să te întâlnești doar cu cei dragi, cu care ai fost limitat de săptămâni întregi. Prin urmare, nu trebuie să luați legătura cu alți călători, așa cum ați face dacă ați pleca cu trenul sau cu avionul.  Scapati  deci de teama de a nu fi contaminat în mulțimea unei stații sau a unui terminal de aeroport. Scapati  și de promiscuitatea care caracterizează aceste moduri de transport.

Companiile de închirieri de mașini au trebuit, de asemenea, să se adapteze contextului, aplicând măsuri drastice de sănătate și siguranță. Vehiculele oferite sunt curățate și dezinfectate complet.  Se aplică principiul Zero Contact. Cheile vehiculelor sunt dezinfectate și date clientului într-o pungă sigilată, iar măsurile de distanță sunt, desigur, esențiale între angajații agenției și clienți.

După cum vedeți, a merge cu mașina de închiriat înseamnă a vă putea bucura de vacanța dvs. cu liniște sufletească completă. Dar cum rămâne cu costul?

De ce este închirierea de mașini o soluție economică?

Avantajul prețului, comparativ cu trenul sau avionul, este evident. Luați o familie de 4 persoane, care locuiește în regiunea Bucurestiului  și care dorește să plece timp de 2 săptămâni în sezonul de vara pentru a se bucura de aerul de munte. În ciuda costurilor cu combustibilul și cu taxele, călătoria va fi neapărat mai ieftină decât dacă ar fi fost necesar să cumpărați 4 bilete de tren sau avion.

Pe lângă acest calcul, companiile de închiriere și-au adaptat oferta la contextul actual. Deoarece unele familii sunt mari sau pentru că poate dorim să mergem și cu rude sau prieteni, agențiile de închiriere  va pot oferi  mașini  cu 7 locuri și pentru microbuzele cu 9 locuri. In acest fel , toata familia incape intr-o singura masina si in acest fel  optimizați costul călătoriei voastre.

În cele din urmă, deoarece una dintre caracteristicile contextului actual este incertitudinea, continuăm să oferim anularea sau modificarea gratuită a rezervării, cu până la 2 zile  înainte de plecare. Sinonim cu siguranță și economie, închirierea de mașini este soluția ta de mobilitate pentru vacanțe. Este soluția pentru tine să te bucuri de aceasta  vara

 

Recent
Te-ar putea interesa si