joi, iulie 25, 2024

Proteine si cresterea in masa musculara

Proteine si cresterea in masa musculara

Acum ca vara s-a sfarsit, pentru pasionatii de fitness si bodybuilding urmeaza perioada de crestere in masa musculara – bulking.

Pentru sportivii cu o dieta echilibrata, clasicele gainere nu sunt mereu raspunsul ideal.

Nitro Tech Performance Series este un supliment proteic pe baza de izolat din zer, cu o formula special creata pentru a influenta cresterea in masa musculara. Este ideal pentru persoanele care isi doresc performante mai bune in forta si volum muscular deoarece contine si o portie suficienta de creatina monohidrat. Suplimentul contine 6,6 grame de BCAA, care au rolul de a reface tesuturile musculare si de a nu ingadui distrugerea lor in cazul antrenamentelor dure.

Ingredientele premium marca Muscletech se absorb repede in muschi, rezultand refacerea rapida si cresterea in masa musculara calitativa. Fiecare cupa de Nitro Tech Performance Series ofera 3 g de creatina monohidrat si 30 g de proteine din zer, o baza foarte solida pentru a creste in masa musculara.

In cazul in care dieta nu iti ofera numarul necesar de carbohidrati pentru asimilarea proteinelor si cresterea in masa, atunci iti recomandam sa arunci macar o privire peste Muscletech Mass-tech un gainer “mediu” in numarul de carbohidrati si proteine. Avand serving size-ul oficial de 5 cupe, iti poti doza exact portia in functie de nevoie. Cele doua suplimente pot merge si impreuna.

Preturi ProteinOutlet.ro :

🏅Mass-Tech 3.2kg – 194 lei
🏅Nitrotech Perf. 1.8kg – 226 lei
🏅Nitrotech Perf. 900gr. – 117 lei
🏅Nitrotech Casein 2.3kg – 239 lei

Recent
Te-ar putea interesa si