vineri, martie 1, 2024

Cabinet de kinetoterapie – Energie si flux de miscare

Ai durere constanta de spate, radiculita, hernie intervertebrala, scolioza, durere si mobilitate limitata la nivelul articulatiilor? De ce sa mergi la un cabinet de kinetoterapie si sa nu optezi pentru medicatie si chirurgie?

Practica de lunga durata arata ca sistemul musculo-scheletic, conceput pentru sustinere si miscare, nu poate fi vindecat prin stare de letargie, pastile si operatii. Este posibila tratarea eficienta a coloanei vertebrale si tratarea articulatiilor fara interventii chirurgicale si medicamente.

Timp de multi ani, problemele de tratare a bolilor sistemului musculo-scheletice au fost rezolvate cu succes in cabinete de kinetoterapie care lucreaza dupa metode profesionale. Tratamentul conform sistemului sau unic – fara medicamente si operatii – permite oamenilor sa-si recapete o calitate demna de viata si sa-si restituie capacitatea de munca completa.

Cabinet de kinetoterapie pentru tratamentul coloanei vertebrale

Spre deosebire de metodele conventionale de tratare a coloanei vertebrale si articulatiilor, atunci cand unui pacient intimidat i se recomanda tot felul de interventii externe, uneori foarte dure, (fie ca sunt medicamente, practici manuale sau o operatie chirurgicala), un cabinet de kinetoterapie creeaza conditii pentru activitatea activa a pacientului insusi, in beneficiul sanatatii sale. Tratamentul medicamentos al coloanei vertebrale nu elimina cauzele bolii si, in marea majoritate a cazurilor, suprima doar sindromul durerii. Pentru a alege un tratament adecvat si a scapa de boala, ar trebui sa intelegi ca tratamentul bolilor sistemului musculo-scheletic este posibil doar prin crearea conditiilor necesare pentru functionarea deplina a muschilor. Aceasta sunt sursa de nutritie a coloanei vertebrale, articulatiilor si oaselor.

Sisteme de miscari impecabile

La un cabinet de kinetoterapie sunt dezvoltate si testate clinic sisteme de miscari impecabile din punct de vedere biomecanic, a caror implementare este in conformitate cu principiul secventei si gradualitatii, care duce in final la restabilirea completa a functiilor articulatiilor, organelor si sistemelor corpului uman, pana la recuperarea completa. Tratamentul coloanei vertebrale si tratamentul articulatiilor se poate face cu ajutorul kinetoterapiei. Lipsa de mobilitate, schimba starea muschilor, ceea ce duce la atrofiere, care, la randul sau, incalca sistemul de nutritie comuna prin fluxul sanguin.

Recent
Te-ar putea interesa si