duminică, septembrie 24, 2023

Masaj terapeutic pentru recuperarea generala a corpului

Masajul terapeutic are un efect relaxant asupra intregului corp, inclusiv asupra sistemului nervos central. Dupa o sesiune de masaj terapeutic, pacientul va simti cu siguranta lejeritate nu numai in corp, ci si in gandurile sale. Este suficient sa recurgi la masaj terapeutic pentru a uita de anxietatea crescuta, stres si tulburarile de somn pentru o lunga perioada de timp. Daca o persoana duce un stil de viata excesiv de activ si incearca sa faca o gramada de lucruri la serviciu si acasa, de asemenea poate avea o stare neplacuta de greutate si oboseala.

Beneficiul masajului de spate in prezenta sindromului de oboseala cronica

Tratamentul acestei afectiuni cu medicamente nu poate aduce rezultatul scontat. Exista insa un alt mod de a depasi epuizarea mentala si fizica, si aceasta este sa optezi pentru masaj terapeutic la salonul de masaj unde exista  un bun specialist. Scaderea imunitatii este, de asemeni, o indicatie pentru masaj terapeutic. Pacientii care prezinta raceli frecvente si boli virale, de asemenea, le este recomandat un intreg set de masaj terapeutic.

Datorita acestei terapii, circulatia sangelui se imbunatateste, activitatea organelor interne si fluxul proceselor metabolice ale organismului se imbunatatesc. Drept urmare, cu masaj terapeutic, imunitatea creste, iar organismul devine mai rezistent la dezvoltarea diferitelor tipuri de boli.

Masaj terapeutic pentru hipotensiune musculara

Deseori, apare o afectiune precum scaderea tonusului muscular. Este util masajul terapeutic pentru o astfel de boala? Raspunsul clar este da. Poate ca acesta este singurul mod cunoscut de a face fata acestei afectiuni.

Masaj terapeutic pentru scolioza

Scolioza, intr-o masura sau alta, apare la multe persoane. O astfel de afectiune destul de frecventa si grava a sistemului scheletului nu poate fi ignorata. Deoarece in timp, curbura coloanei vertebrale poate afecta tonusul muschilor spatelui si gatului. Ca urmare, pacientul se va plange de dureri de spate si dureri de cap persistente. Masajul este cel mai eficient instrument in lupta impotriva scoliozei, care, in plus, ajuta la prevenirea dezvoltarii de complicatii si a osteochondrozei.

Recent
Te-ar putea interesa si