luni, octombrie 2, 2023

Remodelarea corporala prin Criolipoliza la Clinica Novia

Atunci cand kilogramele in plus se acumuleaza rapid, tendinta este de a gasi cele mai eficiente metodede a scapa de ele. Odata cu evolutia tehnologiei din domeniul cosmeticii medicale, remodelarea corporala este posibila si cu ajutorul procedurilor non-invazive.

Una dintre procedurile cele mai eficiente pentru remodelarea corporala este criolipoliza. Aceasta reprezinta procesul prin care grasimea este inghetata, temperatura rece avand scopul de a descompune celulele grase, care sunt sensibile la efectele racelii. Cel mai mare avantaj al acestei metode este ca ajuta la pierderea grasimilor din zonele nedorite ale corpului, fara a trebui sa se apeleze la bisturiu.

Tratamentul este unul de ultima generatie si elimina excesul de grasime in proportie de 25-30% dupa prima utilizare. Rezultatele nu sunt imediate, dar sunt vizibile dupa 15 zile. Dupa aproximativ 6 saptamani se vor observa modificari semnificative. In plus, procedura nu necesita anestezie.
Pacientii opteaza pentru aceasta procedura pentru ca doresc sa reduca zonele cu grasime care au persistat in ciuda dietei si a exercitiilor fizice.

Procedura criolipolizei

Dupa o evaluare a dimensiunilor si a formei zonei cu grasime care trebuie tratata, se alege un aplicator cu dimensiunea si curbura necesara. Zona respectiva este marcata pentru a identifica locul pentru plasarea aplicatorului. Apoi, un strat de gel este aplicat pentru a proteja pielea. Aplicatorul este
poziționat pe zona aleasa, iar temperatura din interiorul acestuia scade si, in acest sens, zona amorteste.

Avantaje criolipoliza

Cateva dintre cele mai importante avantaje ale procedurii sunt:
• Pacientii nu trebuie sa fie sedati sau anesteziati inainte de a urma procedura.
• Mai multe zone ale corpului pot fi tratate intr-o singura sesiune.
• Celulele grase care au fost deteriorate sau distruse sunt eliminate definitiv din organism.
• Nu exista nicio deteriorare a fibrelor nervoase, a vaselor de sange sau o deteriorarea a pielii din zona de tratament.
• Nu exista niciun risc de infectie.
• Nu este necesara incizia chirurgicala.

Criolipoliza se dovedeste a fi o metoda foarte sigura pentru conturarea corpului, realizandu-se cu un disconfort minim. Persoanele interesate de aceasta procedura non-invaziva – Criolipoliza Cooltech – pot programa o sedinta la Clinica Novia din Cluj.

Recent
Te-ar putea interesa si