luni, februarie 26, 2024

Skybar – un restaurant la inaltime

Skybar este primul bar rooftop existent  in Romania si reprezinta un nou concept de lounge.

Primele detalii cu care acesta impresioneaza sunt designul futurist si atmosfera speciala. Pentru ca este amplasat intr-o locatie centrala, amplasat pe terasa unei cladiri de pe Calea Dorobanti, iti recomandam sa urci in restaurantul aflat in topul preferintelor clientilor. Acesta a devenit punctul de atractie al capitalei.

Pe timpul zilei, locatia este doar o oaza de verdeata si liniste. Este perfecta pentru intalnirile de afaceri sau pentru cateva clipe impreuna cu prietenii, deasupra orasului, sau sub cerul seni. Atmosfera relaxanta te ajuta sa uiti ca esti in mijlocul celui mai aglomerat din tara.

Pe timpul noptii, sub razele lunii, la Skybar pot sa ai o atmosfera animata. Aici poti da petreceri sau poti organiza evenimente intr-un décor unic.

Acest concept a aparut din nevoia de a avea un loc diferit in capitala.

Restaurantul este inspirat din modelele rooftop din toate orasele mari din tara. De aceea a fost gasita cea mai buna locatie pentru un astfel de restaurant.

Aceasta caldire de pe Dorobanti este cea mai buna in ceea ce priveste amplasarea si spatiul perfect amenajat. Cu ajutorul celor mai buni designeri s-a dat cea mai interesanta forma acestui restaurant. Si astfel a devenit un proiect deloc usor. Pentru amenajare a fost nevoie de conceptul potrivit, de mobila perfecta, de o saltea de apa. Dar si de un bar si chiubete special create din materiale moderne totul pentru a se potrivi decorului modern si minimalist.

Pentru identitatea vizuala a acestuia si pentru slogan, toate aceste spatii au fost dezvoltate in cel mai autentic mod, pornind de la caracteristicile barului.

Pargola este o structura care inchide acest spatiu, in perioadele reci si le deschide atunci cand vremea de afara este buna. Aceasta pergola a reprezentat in fond cea mai mare problema, insa dupa mult efort s-a reusit crearea celei mai bune privelisti rooftop.

Poti merge la Skybar pentru petreceri in aer liber in cel mai inalt punct din oras, sau poti veni aici in momentul in care vrei sa te relaxezi. Daca tot ceea ce iti doresti este sa scapi pentru cateva zeci de minute de vanzoleala orasului, acesta este cel mai bun loc in care poti incerca.

Savureaza cele mai bune bauturi si deserturi sau incearca preparatele main course, si asculta linistea care te inconjoara.

Tot aici poti organiza si o intalnire romantica superba atunci cand vrei sa iti impresionezi iubita. Rezerva o masa si adu-o la o intalnire sub luna plina. Acum intalnirile nu se mai dau in razele lunii pe dealuri si pe campii, ci intr-un restaurant confortabil, cu meniu a la carte, intr-o atmosfera de care sa va bucurati amandoi.

O poti chiar cere in casatorie si vei descoperi ca va fi cel mai impresionat moment din viata voastra.

Skybar este de asemenea, locul ideal pentru petreceri in aer liber si pentru intalniri cu prietenii. Pentru petrecerile corporate acesta este un loc rafinat in care poti organiza inclusiv intalniri cu partenerii sau cu angajatii.

Recent
Te-ar putea interesa si