duminică, iunie 23, 2024

Big Belly – mancare pentru intreaga familie

Mancarea aduce oamenii impreuna, iar cand vorbim de familie, masa alaturi de cei dragi e prilej de a petrece mai mult timp alaturi unii de altii si de a te bucura de preparate savuroase.

La Big Belly gasesti o varietate de feluri de mancare, care sa multumeasca gusturile oricarui gurmand, de la pizza si paste, la burgeri, supe creme si salate.

Pentru ca masa in familie inseamna implicit si mancare pentru cei mici, cei de la Big Belly au creat 2 meniuri special pentru copii. Ambele contin preparate care sunt printre cele mai apreciate de cei mici, iar retetele sunt gandite astfel incat sa fie potrivite pentru copii. Tocmai de aceea, continutul de sodiu este redus si nu exista niciun alt conservant sau alte E-uri.

Meniu Kids Nuggets contine 5 bucati delicioase de nuggets de pui, cartofi prajiti sau orez cu legume la alegere, un granini, un mar si sos de maioneza si  ketchup. Continutul caloric al intregului meniu este de 420 kcal.

Meniu Kids Wrap are in componenta 4 bucati de nuggets de pui, salata, braza cheddar, rosii cherry, cartofi prajiti sau orez cu legume ca garnitura, granini, mar si sos, de maioneza si ketchup. Gramajele pentru fiecare produs in parte este gandit astfel incat continutul caloric al meniului sa fie de 440 kcal.

Bucatile de nuggets sunt printre preferatele copiilor si tocmai de aceea, reteta propusa de cei de la Big Belly este o varianta mai sanatoasa decat cea gasita in fast-food-uri. Atat timp cat ingredientele sunt atent folosite, iar continutul de sodiu este redus, acestea pot deveni rapid o mancare sanatoasa, gustoasa si pe placul celor mici, in acelasi timp.

Recent
Te-ar putea interesa si