duminică, iulie 21, 2024

Livrare mancare, de ce sa comanzi de la Big Belly Cluj

Adresat tuturor categoriilor de persoane, Big Belly pune accentul pe satisfactia absoluta a fiecarui client. Calitatea produselor servite vine din rigoarea cu care se aleg furnizorii si ingredientele proaspete. Meniul restaurantului este gandit astfel incat sa acopere necesarul de substante nutritive si sa fie pe placul oricui.  

Motive sa comanzi mancare acasa sau la birou de la Big Belly Cluj: 

Au promotii permanente  

Este important ca un restaurant sa demonstreze ca-si respecta clientii, iar acest lucru se poate face prin prisma ofertelor. La Big Belly Cluj gasesti doua promotii permanente:   

  • Primesti un desert gratuit la cinci produse comandate; 
  • Pentru comenzi mai mari de 100 RON, primesti o bautura  racoritoare la 2L; 

De asemenea, restaurantul isi surprinde clientii cu diferite promotiiatat pe site-ul propriu cat si pe site-urile partenere,  de exemplu, in luna August 2020 au oferit: 20% reducere la supa crema de rosii, paste primavera, salata bigfresh, 50% reducere la supa crema de praz, paste bolognese, clatite cu gem si 15% la categoria shaorma si sandwichuri. 

 Mancare pentru toate gusturile 

Big Belly Cluj reuseste sa ofere de fiecare data experiente culinare inedite, retete reinventate de bucatari iscusiti si preparate gustoase, din ingrediente proaspete. Astfel, restaurantul oferapreparate vegetariene, burger, paste, shaorma, supe crema, meniuri, platouri si chiar meniuri pentru copii.   

Orientati 100% catre client 

Big Belly Cluj este printre singurele restaurante care pune la dispozitia clientului sistemul de money back guarantee. Acesta este un serviciu prin care rezolva nemultumirile, refac produsele, ofera un voucher sau chiar returneaza suma platita, daca produsele comandate nu se incadreaza in descrierea afisata pe www.bigbelly-cluj.ro. 

 

Recent
Te-ar putea interesa si