marți, noiembrie 28, 2023

Pentru Cupio, România e ACASĂ. Brandul timișorean susține Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș”

Cupio, brandul românesc de produse cosmetice și de îngrijire personală, fondat în Timișoara, a donat suma de 40.000 de lei Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie “Dr. Victor Babeș” Timișoara, sprijinind, astfel, lupta împotriva virusului COVID-19.

Cupio este un brand cu notorietate în industria frumuseții, fiind prezent de 8 ani pe piața națională și internațională. În această perioadă, compania și-a luat toate măsurile de siguranță și igienă corespunzătoare, desfășurându-și activitatea prin intermediul platformei online www.cupio.ro.

Prin acțiunea de donare a celei mai mari părți din profitul său național, brandul românesc și întreaga echipă din spatele acestuia doresc să își manifeste susținerea față de cadrele medicale, ele fiind cele care luptă “în linia întâi” cu epidemia de coronavirus.

“Pentru noi, România e ACASĂ, Timișoara e ACASĂ, dat fiind faptul că am fondat compania în acest oraș, în urmă cu 8 ani. În aceste momente dorim să ne exprimăm toată susținerea față de medicii care sunt cei mai expuși în această luptă cu un inamic invizibil. Doar împreună vom reuși să trecem de criză!”, a declarat Răzvan Ștefănescu, director general Cupio.

Echipa Cupio îi îndeamnă pe toți timișorenii, și nu numai, să sprijine cu donații Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, acesta fiind locul unde sunt internați pacienții din vestul țării care au contactat virusul COVID-19. Prin transmiterea unui SMS cu textul DONAȚIE, la numărul de telefon 8841, oricine poate direcționa suma de 2 euro către spital.

România e ACASĂ

În contextul pandemiei de coronavirus, Cupio a lansat campania România e ACASĂ, prin intermediul căreia dorește să empatizeze cu toți românii, antreprenorii din țară și toate brandurile românești care au, acum, un scop comun: să rămână uniți, chiar și de la distanță!

Mai multe detalii despre campania România e ACASĂ puteți afla pe Blogul Cupio.

#StaiAcasa!

Recent
Te-ar putea interesa si