marți, mai 14, 2024

Dorian Yates si suplimentul sau Blood&Guts

Dorian Yates si trademark-ul sau Blood&Guts

Dorian Yates, multiplu laureat al Mr. Olympia, este unul dintre cei mai apreciati si activi sportivi din bransa, organizand o multime de evenimente si workshop-uri, pornind de la clase de personal training si terminand cu o linie de suplimente nutritive ce ii poarta numele. In cele ce urmeaza vom studia antrenamentul sau Blood & Guts.

Acest antrenament se poate gasi pe internet si reprezinta pasii pe care i-a luat Mr. Olympia pentru a ajunge in forma lui de varf. Asadar, putem spune ca Blood & Guts este definitia succesului lui Dorian Yates.

Greutatea acestui trademark Blood and Guts a fost transpusa si pre-workout ului care ii poarta numele: Dorian Yates Blood & Guts din cadrul propriului brand DY Nutrition.

Dorian Yates Nutrition vine cu o gamă nouă de suplimente nutritive de calitate superioară, ShadowLine, concepute chiar de renumitul Dorian Yates. Toate suplimentele nutritive conțin formule și ingrediente cheie pentru atingerea obiectivelor sportive într-un timp cât mai scurt. Formulele si dozajele din această gamă nu le veți mai găsi la nici o altă firmă de suplimente nutritive, pur și simplu sunt cele mai puternice suplimente nutritive de pe piață!

Varianta imbunatatita a pre-workout-ului Blood & Guts ajuta la:

  • producerea unor conținuturi foarte mari de proteine (87%);
  • reținerea unor subfracții importante;
  • conținuturi extrem de reduse de grăsimi și lactoză;
  • zero proteine nedenaturate;
  • păstrarea enzimelor digestive;
  • o asimilare mult mai rapidă și completă a proteinelor.

Blood & guts, blood and guts, blood&guts, Dorian yates nutrition, dy nutrition, blood, guts, and, blod, gutz, pre-workout, pre, workout, pareri, pret, promotii, discount, reduceri, suplimente, dy nutrition

Pre-workout-ul Dorian Yates Blood & Guts poarta trademark-ul legendarului Mr. Olympia. Afla de ce este prezent in line-up-ul DY Nutrition

Recent
Te-ar putea interesa si