vineri, februarie 23, 2024

Sun Plaza reinventează shopping-ul cu o aplicație AR

Centrul Comercial Sun Plaza a devenit primul mall din România care le oferă clienților săi o aplicație bazată pe realitatea augmentată. Aplicația Sun Plaza include jocul Sun Treasure, prin intermediul căruia clienții mallului au parte de o aventură cu multe premii atunci când se plimbă pe culoarele acestuia sau intră în magazinele partenere.

Sun Plaza continuă să inoveze odată cu lansarea noii sale aplicații. Având același nume ca mall-ul din sudul Bucureștiului, aplicația Sun Plaza își invită oaspeții în realitatea augmentată a jocului Sun Treasure. Acesta presupune căutarea unor monede de aur care se transformă apoi în premii. Experiența de cumpărături devine în acest fel mult mai interactivă și mai distractivă, dar și mai profitabilă. Cei care trăiesc aventura Sun Treasure pot câștiga oricând unul dintre cele 20.000 de premii puse în joc.

Odată luat startul, începe o aventură unică, plină de imprevizibil care îi va ține pe jucători conectați în realitatea augmentată. Pentru început, trebuie urmate indiciile date. Detectorul din aplicație va semnala de fiecare dată când unul dintre cele cinci tipuri de cufere se află în apropiere.

Aplicația este programată astfel încât să ofere trasee diferite celor care urmează indiciile.   

După ce găsește locul în care se află cufărul, jucătorul va aduna monedele. Pentru ca jocul să fie și mai dinamic, au fost introduși în poveste crabii. Aceștia au rolul de a face un pic mai dificilă misiunea celor care încearcă să colecteze monedele de aur.   

Atunci când un jucător are destule monede, le poate folosi pentru a primi noi indicii, pentru a juca la automatul de premii sau a deveni celebru în Galeria Vedetelor.

Premiul câștigat la Automat poate fi solicitat de către utilizatorul aplicației la Info Point, de unde poate fi și ridicat. În cazul premiilor oferite de unul dintre cei peste 40 de retaileri parteneri, câștigătorul va primi un voucher în baza căruia acestea pot fi răscumpărate direct din magazin.

Cafea, popcorn, înghețată, articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, cosmetice, parfumerie și chiar electronice sunt doar o parte din tipurile de premii puse în joc.

Sun Plaza devine astfel primul mall din România care dezvoltă o aplicație AR, păstrând stilul de comunicare inedit și fresh pe care l-a abordat în ultimii ani. Aplicația Sun Plaza poate fi decărcată atât din Google Play Store pentru utilizatorii de Android, cât și din AppStore pentru cei care folosesc terminale iPhone.

Sun Plaza le mai oferă celor care o utilizează calendarul evenimentelor din mall, o secțiune în care se pot vedea în permanență reducerile oferite de magazinele partenere, programul Cinema City și alte informații utile.

Aplicația beneficiază de o amplă campanie de promovare care include comunicare în digital prin intermediul a cinci influenceri, radio, cinema și OOH.

Ne place să credem că suntem un centru comercial care are o legătură specială cu vizitatorii săi, iar acest proiect o concretizează și o face mai puternică. Jocul Sun Treasure înseamnă interacțiune, distracție și chiar un pic de adrenalină, ceea ce le aduce oaspeților noștri o experiență de cumpărături inedită, nemaiîntâlnită în acest moment în România. Noua aplicație Sun Plaza este încă o dovadă a faptului că inovăm în permanență pentru a oferi celor care ne vizitează momente cu adevărat deosebite. Ne mândrim că suntem primul mall din România  care lansează o aplicație bazată pe realitatea augmentată, ceea ce arată încă o dată deschiderea pe care o avem pentru noile tehnologii și interesul evident de a crea noi modele de shopper experience.”,  a declarat reprezentantul Sun Plaza.

Utilizatorii de Android pot descărca aplicația Sun Plaza de aici, iar cei de iPhone accesând link-ul de aici.

Pentru mai multe informații legate de noua aplicație Sun Plaza, inclusiv tutoriale și lista completă de caracteristici, vizitați site-ul www.sunplaza.ro/suntreasure.

Recent
Te-ar putea interesa si