vineri, decembrie 1, 2023

Suplimente Optimum Nutrition

Optimum Nutiriton

In mod discutabil cea mai cunoscuta firme de suplimente sportive, Optimum Nutrition s-a destins fata de competitie fiind un brand serios, ce foloseste numai ingredient de calitate, si ofera o gama foarte larga de produse ce servesc sportivilor.

Dedicarea lor este subliniata prin nenumaratele premii pe care si le pun in palmares cu fiecare an. Cele mai recunoscute si premiate produse sunt Gold Standard Whey si Amino Energy.

Amino Energy

La granite dintre BCAA si Pre-Workout se afla Amino Energy. Un supliment puternic pentru standardele suplimentelor cu aminoacizi, si slab pentru standardele pre-workout-urilor. Rezultatul este unul ideal pentru sportivii ce se axeaza pe anduranta si au nevoie de un flow continuu de energie.

Unul din clientii nostri ce foloseau Amino Energy este nimeni alta decat Sorana Cirstea, ce reprezenta Romania in Top 40 WTA. Ea a ales suplimentul Optimum Nutrition deoarece ii dadea un plus de energie si concentrare pe durata intregului meci de tenis. De asemenea aminoacizii esentiali si neesentiali contribuiau la cresterea musculaturii si a performantei.

Gold Standard Whey

Cu un minim de 11 premii pentru suplimentul proteic al anului oferit de Bodybuilding.com Optimum Nutrition Gold Standard Whey este una din alegerile de top ale romanilor cand vine vorba de proteine.

100% Whey Gold Standard este creat dintr-un amestec de: izolat proteic din zer microfiltrat, concentrat proteic din zer ultrafiltrat, peptide hidrolizate din zer. Aceste 3 tipuri de procesare ale proteinelor sunt printer cele mai costisitoare si eficiente. Rezultatul este un izolat proteic ce este usor de digerat si eficient in cresterea masei musculare si recuperare.

Gold Standard Whey vine intr-o mare varietate de arome si gramaje ce se pot gasi pe Protein Outlet la preturi promotionale.

Optimum Nutiriton in mod discutabil cea mai cunoscuta firme de suplimente sportive. Cele mai recunoscute si premiate produse sunt Gold Standard Whey si Amino Energy.

Recent
Te-ar putea interesa si