duminică, iunie 23, 2024

Suplimente Sportive Avansate: Animal PAK si PUMP

Multi sportivi ce practica bodybuildingul ajung la un nivel mediu al performantei cu suplimente precum izolatul din zer, aminoacizi si ocazionala creatina. Insa, pe langa o disciplina de fier, pentru a evolua acestia au nevoie si de o gama mai larga de suplimente pentru a acoperii nevoile create de efortul fizic ridicat.

Doua din aceste suplimente acopera partea de vitamine ce se pierde in timpul antrenamentului si energia exploziva necesara pentru trecerea “barierei” la care s-au oprit cu antrenamentul. Deci un complex de vitamine si un pre-workout.

Piata este plina de multi-vitamine si pre-workouturi care promit pana si luna de pe cer. Insa, asa cum am spus de multe ori, fiecare supliment lucreaza intr-un mod diferit la fiecare persoana, efectul acestuia fiind supus alimentatiei si metabolismului.

Animal USA este o ramura a brandului legendar Universal Nutrition din Statele Unite. Animal nu se complica mult, si adauga in suplimentele sale toate ingredientele care ar putea ajuta catre un anumit scop. Da, chiar toate. Incercati sa veriicati lista de ingrediente si o sa vedeti ca ocupa peste jumate din produs.

Animal PAK Pudra

Revenind la Multivitamine – Animal PAK Pudra este variant praf de la Animal PAK, un complex puternic ce:

  • Creste forta si rezistenta
  • Regleaza balanta nutritiva
  • Maximizeaza efectele altor suplimente
  • Reduce timpul de recuperare
  • Creste masa musculara
  • Creste performanta

Varianta disponibila pe ProteinOutlet.ro este cea de America, care are portiile mai mari, implicit si continutul cutiei.

Animal PUMP

Partea de Pre-workout este acoperita de Animal PUMP. Acest supliment ofera multe beneficii: creste masa musculara, creste forta, volumizeaza celulele, ofera un kick de energie, are un complex antioxidant si volumizator.

Animal Pump Universal este un supliment nutritiv cu mai multe tipuri de creatina, oxid nitric, antioxidanti, vitamine, extracte din plante cu rol energizant. Pomparea (PUMP) este esentiala in sport, deoarece stimuleaza noi cresteri de masa musculara. Odata cu fiecare pompare, sangele incarcat de nutrienti ajunge in celulele musculare, marindu-le.

Recent
Te-ar putea interesa si