duminică, iunie 16, 2024

Susținem producătorii locali Yei.ro

Susținem producătorii locali pe timp de criză

Yei.ro își propune promovarea gratuită a producatorilor locali  din orașe, comune și sate prin crearea unui Magazin Virtual în interiorul platoformei YEI. Inițiativa a pornit din Suceava în perioada carnatinei COVID-19 din necesitatea livrarii produselor direct acasa deși sunt destule servicii de livrări ne-am gandit că ar fi nevoie de un site care să atragă producători locali ce au nevoie să își vândă produsele, nu doar într-un grup de facebook ci să fie mai vizibil in mediul virtual cu o *Tarabă Online* deschisă tot timpul comenzilor.

Pentru că ne dorim să fim alături de producătorii locali în această perioadă critică, am înființat o platformă dedicată lor, dedicată produselor made in RomaniaNe propunem să scoatem din anonimat furnizorii locali și le punem la dispoziție o altfel de piață, una online gratuită pe care am transformat-o într-un loc de unde poți cumpăra produsele preferate sau serviciile necesare oferite de producătorii locali. Desi suntem încă la început, ne dorim să adunăm pe această platformă cât mai mulți producători locali. Vrem să le oferim localnicilor posibilitatea de a-și promova produsele în regiunea lor și să ia legătura cu posibilii clienti și să devenim cea mai mare platformă locală.

Platfoma creată este una simplă și ușor de folosit. Producătorii trebuie să devină membri, să își deschidă un Magazin/Tarabă Online și să adauge produsele lor. Numărul produselor este unul nelimitat și nu se percepe nici un comision. De asemenea, ei își pot promova produsele pentru a fi în atenția publicului. Clientul poate să își adauge în coș produsele dorite, completează datele necesare pentru livrare și alege metoda de plată: ramburs sau transfer bancar (OP). Cu ajutorul platformei, furnizorii își pot maximiza vânzările.

Yei.ro este o altfel de piață decât cea tradițională. Ne dorim să adunăm pe această platformă cât mai mulți furnizori regionali care pregătesc cu grijă fiecare comandă pentru a ajunge la ușa dumneavoastră.

Recent
Te-ar putea interesa si