vineri, martie 1, 2024

Tevi patrate – materialul indispensabil specialistilor!

Tevi patrateCunoscute ca si tevi patrate, aceste materiale de constructii sunt niste produse ale industriei metalurgice care se bucura de o notorietate crescuta atat in randul constructorilor cu experienta cat si in cel al persoanelor fizice care nu fac parte din domeniu.
Componenta sa este predominant alcatuita din otel si multumita acestui lucru dobandeste si multiple calitati fizice. De asemenea, arhitectura sa ii atribuie si o denumire mai putin cunoscuta in lumea celor ce nu sunt in domeniu, si anume “profile patrate”.
Tevi patrate

Ce caracteristici prezinta niste tevi patrate?

  • O foarte buna rezistenta in timp – acest tip de material de constructii rezista foarte bine in structurile in care este inclus, fiind durabila peste ani si pastrandu-si toate calitatile in tot acest timp;
  • Usurinta in manevrare si incarcare – forma sa unica permite stocarea materialului folosind intr-un mod foarte eficient spatiul;
  • Reciclabilitate – materialul poate fi reutilizat dupa ce este extras dintr-un proiect, fara a prezenta urme de deteriorare;
  • Densitatea materiei prime – niste tevi patrate sunt confectionate din otel ce prezinta o densitate foarte mare, fapt ce creste rezistenta materialului, dar si preia de la aceasta o serie de calitati importante;
  • Greutatea redusa – pentru duritatea de care da dovada, acest tip de tevi patrate este un material relativ usor. Astfel, ea este usor de mutat si transportat si nu afecteaza greutatea totala a proiectului in care este inclusa, nereprezentand un risc pentru constructori pentru dezechilibrarea constructiei.

Unde se poate folosi acest material de constructii?

Chiar daca nu pare, aceste tevi patrate sunt niste produse foarte versatile. Ele pot fi folosite intr-o gama vasta de proiecte de la cele industriale pana la cele civile. Mai concret, aceste materiale de constructii sunt utlizate pentru realizarea diverselor confectii metalice precum schelele sau structurile de rezistenta.

In ceea ce priveste manipulabilitatea si transportul, ele sunt usor realizate multumita faptului ca aceste tipuri de produse sunt goale inauntru. Astfel, pentru a cara tevi patrate nu este nevoie de forta bruta sau de utilaje speciale care sa ajute acest lucru.

In ceea ce priveste sectorul privat, ele sunt folosite pentru a construi rame metalice pentru diverse obiecte.

De unde poti sa cumperi tevi patrate?

Ca orice material de constructie, si produsele de tip tevi patrate poti fi achizitionate din magazine de profil, insa de acum sunt disponibile si in magazine online, ce asigura livrarea pana la domiciliu sau locul de constructie a proiectului. Acest tip de servicii ofera un plus de confort si nu cauzeaza intarzierea proiectelor.

Alege calitatea, alege Mesteru Manole!

Recent
Te-ar putea interesa si