miercuri, martie 27, 2024

Comunicat presă post eveniment Start-UP, între adaptabilitate și dezvoltare

Start-UP, între adaptabilitate și dezvoltare, Eveniment de susținere și promovare START-UP-uri în Regiunea Sud-Muntenia

În cadrul Campaniei de promovare a ProiectuluiAntreprenori SMART – Tineri Responsabili, Ambițioși, Motivați, de Succes” a avut loc „Start-UP, între adaptabilitate și dezvoltare”, Eveniment de Susținere și Promovare START-UP-uri în Regiunea Sud-Muntenia.

Asociația ”Societatea Națională Spiru Haret pentru Educație, Știință si Cultură”, în calitate de Beneficiar al Proiectului, POCU/82/3/7/, Cod SMIS: 104098, finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, a organizat și susținut „Start-UP, între adaptabilitate și dezvoltare”, Eveniment de Susținere și Promovare START-UP-uri în Regiunea Sud-Muntenia, conform SA 7.2 Campanie de organizare de evenimente de susținere și promovare intreprinderi, în data de 18 Noiembrie 2020, online, pe platforma Zoom, în intervalul orar 17:45-19:30.

Evenimentul a avut drept scop principal susținerea și promovarea pe piața locală și națională a Start-Up-urilor înființate prin proiect și produsele/ serviciile acestora: http://portal.antreprenorismart.ro/smart-start-up-uri/.

De asemenea, evenimentul a vizat în mod direct impactul crizei pandemice asupra mediului de afaceri și a reprezentat o oportunitate de parteneriat și de informare cu privire la posibilitățile de afaceri și/ sau colaborare pe piața locală și națională.

În cadrul evenimentului, peste 50 de participanți (antreprenori ai firmelor inființate prin proiect, invitați, membrii echipei de proiect) au discutat deschis despre mediul antreprenorial.

Sesiunea de discuții a oferit exemple de bune practici și schimb de experiență. Am discutat despre provocările din această perioadă de criză și despre cum s-au adaptat afacerile împreuna cu:

• Vlad Berteanu, Senior Manager la Zenefits / fondator de start-up https://www.linkedin.com/in/vladberteanu/,
  • Alexandra Revnic (Timofte), Creative Manager in Super Petreceri: https://www.bluparty.ro/,
  • Bogdan Nedelcu, Administrator Sublime Visuals SRL, membru fondator si Presedinte ALIS (Asociatia lucratorilor din industria spectacolelor): https://alis.org.ro/asociatia-lucratorilor-industria-spectacolelor/,
  • Catalin Georgescu, Co-fondator Editura Carusel Books: https://caruselbooks.ro/.

În acest context, s-au transmis informații către participanți despre produsele/ serviciile întreprinderilor nou înființate și despre obiectivul general și obiectivele specifice ale Proiectului. Proiectul Antreprenori SMART – Tineri Responsabili, Ambițioși, Motivați, de Succes” contribuie în acest sens la atingerea obiectivului Strategiei Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă 2014-2020.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Antreprenori SMART – Tineri Responsabili, Ambițioși, Motivați, de Succes, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Expert PR

Dobrotă Cristina Irina