luni, iunie 17, 2024

Crestere cu 80% pentru Bonami de Black Friday

In cele doua perioade cu promotii, Bonami, magazinul online cu mobilier si decoratiuni, a reusit vanzari cu 80% mai mari in Romania.

Dar si cu 100% mai mari pe celelalte piete unde este prezent, fata de anul trecut. Veniturile totale realizate pe durata promotiilor, incluzand si Cyber Monday, s-au ridicat la 6 milioane de euro, piata din Romania aducand 800.000 euro.

In mod surprinzator, perioada 27-29 noiembrie si Cyber Monday, au adus vanzari mai mari companiei in comparatie cu Black Friday romanesc. 4 milioane de euro fata de 2 milioane de euro. Acelasi trend mentinandu-se si pe piata romaneasca (500.000 euro fata de 300.000). Cea mai mare comanda din Romania a avut o valoare de 9500 de euro.

Afluxul maxim pe site a fost duminica dupa-amiaza si seara, tendinta fiind valabila in ambele perioade cu reduceri. Fata de o zi normala de noiembrie, traficul pe site a crescut cu 150%. Romanii prefera sa plaseze comenzile de pe telefonul mobil. In celelalte tari unde compania este prezenta, majoritatea comenzilor s-au facut utilizand laptopul.

„ In mod surprinzator, anul acesta, s-a modificat categoria de produse cautate de clientii din Romania. Ne obisnuisem, din anii trecuti, cu un interes crescut pentru categoria textila (covoare, asternuturi). Insa am fost placut impresionati sa constatam ca in 2020 au fost la mare cautare canapelele. In cele doua perioade cu promotii am reusit sa vindem 35.000 de produse in Romania dintr-un total de 250.000 pe toate pietele.”. A declarat Pavel Voparil, CEO Bonami.

„Cu toate ca, in Romania, majoritatea comenzilor au fost efectuate prin plata cu cash la livrare, numarul de comenzi in care s-a solicitat plata prin card creste constant. Ceea ce ne face sa speram ca, anul viitor, aceasta modalitate de plata va prevala’’. A mentionat Voparil.

Bonami desfasoara, in aceasta perioada, campanii inspirationale pentru Craciun si Sarbatori. Oferind sfaturi inedite atat pentru decorarea locuintei. Dar si pentru oferirea celor mai inspirate cadouri. Pana in data de 20 decembrie, fiecare leu, cheltuit pe site, va fi returnat in contul Bonami in data de 24.12.2020, sub forma de credite, ce pot fi folosite ca pana la 20% reducere din valoarea totala a comenzii. Acestea sunt valabile pana pe 31.12.2020, la miezul noptii.

Recent
Te-ar putea interesa si