miercuri, mai 29, 2024

KMW Systems dă startul campaniei de Black Friday. Se anunță reduceri de peste 50% la echipamentele de securitate

KMW Systems dă startul ofertelor de Black Friday vineri, 13 noiembrie

“De data aceasta, 13 va fi o zi cu noroc. Vom da startul ofertelor de Black Friday, așa că vă sfătuim să fiți pe fază! Am pregătit reduceri de peste 50%, bonusuri și super oferte de nerefuzat. Așa cum ne-am obișnuit partenerii, vor fi cele mai atractive oferte din an”,  ne spun reprezentanții KMW Systems.

Începând cu 13 noiembrie, KMW Systems a pregătit surprize incredibile, cu reduceri spectaculoase, bonusuri și extra beneficii atât la gama de supraveghere video, cât și la control acces, videointerfonie și sisteme de alarmă.

Astfel, timp de 15 zile, firmele instalatoare autorizate și integratorii vor avea posibilitatea să parcurgă super ofertele KMW și să facă achiziții inteligente.

Oferta Black Friday pregătită de KMW Systems include:

  • Camere HDCVI și IP
  • DVRuri și NVRuri
  • KITuri de supraveghere video
  • Testere portabile
  • Kituri de videointerfonie
  • Echipamente de Control Acces și yale inteligente
  • Kituri de alarme wireless Ajax

KMW Systems își răsplătește partenerii cu super reduceri și oferte speciale în fiecare an de Black Friday. Acestea pot fi vizualizate atât pe site, cât și în newsletterele transmise de companie.

Mai multe detalii despre gama de produse KMW Systems și promoțiile active pot fi obținute la datele de contact de mai jos.

*Ofertele KMW Systems se adresează exclusiv firmelor de securitate, autorizate pentru instalarea sistemelor de supraveghere video.

KMW Systems Romania

Despre KMW Systems

KMW Systems este unul dintre principalii jucători de pe piața sistemelor de securitate din România, ce oferă soluții profesionale și competitive de supraveghere video, videointerfonie, control acces, incendiu și sisteme de alarmă. Cu un portofoliu propriu de produse, dar și echipamente ale unor branduri consacrate la nivel mondial, oferta KMW Systems răspunde cu succes necesitaților din piața de peste 16 ani.

Date de contact:

KMW Systems Iași- Telefon 0232.247.288, Email: [email protected], Iași, Str. Sâmbetei,Nr.6

KMW Systems București– Telefon 0756/054.307, Email: bucureș[email protected], București, Circului Park Tower, Str. Județului nr. 1, Parter

Recent
Te-ar putea interesa si