luni, martie 18, 2024

Consiliul de Administratie Xerox il numeste pe Steven Bandrowczak in functia de Director Executiv

NORWALK, Conn. 4 AUGUST 2022 Xerox Holdings Corporation (NASDAQ: XRX) a anuntat numirea lui Steven Bandrowczak in functia de Director Executiv.

Steve s-a alaturat echipei Xerox in 2018 in calitate de presedinte si director de operatiuni al companiei si a ocupat functia de CEO interimar de la moartea lui John Visentin, in iunie 2022. In calitate de presedinte si COO, Steve a fost responsabil pentru dezvoltarea si implementarea unei strategii globale pentru operatiunile de software si inovare ale Xerox, precum si pentru functiile de asistenta pentru afaceri ale companiei, inclusiv strategia de afaceri, livrarea de produse si servicii, facturarea clientilor si tehnologia informatiei. Steve a fost, de asemenea, presedinte al Xerox Holdings Corporation si a servit ca presedinte al CareAR.

„Steve a demonstrat, de-a lungul timpului, ca poate obtine performanta prin utilizarea platformelor digitale, pentru a creste cota de piata, dar si profitabilitatea”, a declarat James Nelson, presedintele Consiliului de Administratie al Xerox. „De asemenea, el a preluat initiativa atunci cand Xerox a avut cea mai mare nevoie si si-a demonstrat capacitatea de a conduce cu pasiune si empatie. Consiliul are incredere deplina ca Steve este liderul potrivit pentru a conduce Xerox de acum inainte.”

„Sunt impresionat de decizia Consiliului de a ma numi Director Executiv”, a spus Steve Bandrowczak. „Vad un potential semnificativ pentru compania noastra si sunt onorat sa lucrez alaturi de toti colegii mei din Xerox, pe masura ce construim drumul catre un viitor prosper.”

Informatii suplimentare despre Steve Bandrowczak

Steve s-a alaturat echipei Xerox in 2018, dupa cariera sa la Alight Solutions, unde a fost director de operatiuni si managementul informatiei, responsabil pentru lantul global de aprovizionare al companiei, servicii partajate, dezvoltare de produse, transformare digitala, creante, strategie si operatiuni IT, managementul riscului si imobiliare.

Inainte de experienta sa la Alight Solutions, Steve a fost presedintele Telecommunication Media and Technology la Sutherland Global Services. Anterior, a ocupat functia de vicepresedinte senior pentru Global Business Services la Hewlett-Packard, unde a transformat organizatia sa de servicii partajate, cu 16.000 de angajati, intr-o operatiune extrem de eficienta, cu accent pe automatizare, business intelligence si optimizarea muncii. In plus, Steve a condus practica de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) in cadrul Enterprise Services Group.

De-a lungul carierei sale, Steve a detinut pozitii de conducere de nivel superior pentru diverse companii globale, inclusiv Avaya, Nortel, Lenovo, DHL si Avnet.

Despre Xerox Holdings Corporation

De mai bine de 100 de ani, Xerox a redefinit continuu experienta la locul de munca. Valorificand pozitia sa de lider in tehnologia de imprimare si echipamente de birou si de productie, s-a extins pe partea de software si servicii pentru a sustine forta de munca de astazi. De la birou la medii industriale, solutiile de afaceri diferentiate si serviciile financiare sunt concepute pentru a face ca fiecare zi sa fie mai buna pentru clienti – indiferent de locul in care lucreaza. Astazi, oamenii de stiinta si inginerii Xerox continua mostenirea inovatiei cu tehnologii importante in transformarea digitala, realitatea augmentata, automatizarea proceselor robotizate, fabricarea aditiva, Industrial Internet of Things si cleantech. Aflati mai multe la xerox.com