miercuri, martie 22, 2023

Comunicat de presa SC SWEET DONUTS SRL

SC SWEET DONUTS SRL este prima donuterie deschisa in Targoviste, Calea Domnească, nr. 237, din Târgoviște (vis-a-vis de Colegiul Național “Ienăchiță Văcărescu”) care beneficiaza de ajutor financiar nerambursabil din FSE – POCU 2014-2020, in cadrul proiectului Start-Up Plus – afaceri de succes in Regiunea Sud-Muntenia, cod SMIS: 106932, in valoare de 147.931,02 lei, in cadrul caruia a primit sprijin financiar pentru infiintarea afacerii in orasul Targoviste.

Donuteria SWEET DONUTS s-a deschis oficial in data de 01.07.2020 si va ofera zilnic o gamă bogată de produse delicioase precum: safari dots, glazer choc, Apple dots, pink dots, tricolor ball dots, brioșe și multe altele.

Pe lângă acestea, la donuteria SWEET DONUTS mai poți găsi bauturi răcoritoare, cafea, ceai, milkshake, pizza, plăcinte, sandwich-uri și diferite meniuri surpriză.

In cadrul proiectului au fost achizitionate echipamente de ultima generatie necesare realizarii produselor si au fost create doua locuri de munca noi, acestea fiind ocupate cu personal specializat in domeniu.

In acest mod SC SWEET DONUTS SRL ofera clientilor sai produse delicioase, de inalta calitate, in conformitate cu ceintele pietei si exigentele clientilor.

Date de contact

SWEET DONUTS SRL

Facebook: https://www.facebook.com/sweetdonutstargoviste

Telefon: 0790 599 791;

Web: http://www.sweetdonuts.ro/

Recent
Te-ar putea interesa si