sâmbătă, martie 16, 2024

Curs Cost Improvement

Acest program privind Cost-Competitiveness Improvement through MCPD Transformation (5, 6, 7 Februarie 2020, București) este conceput special pentru a arăta top managerilor, profesioniștilor în îmbunătățiri, practicienilor și profesioniștilor în costuri și bugetare modul de transformare continua profitabilă a companiilor pe baza unei culturi solide pro-cost improvement cu scopul de a susține cu succes eforturile de îmbunătățire continuă a profitabilității anuale și mai ales multianuale.

În timpul acestui program de training, trecând prin cele trei discuții de simulare practică organizațională, participanții înțeleg mai bine abordarea practică a Cost Improvement prin aplicarea MCPD și învață să aplice Kaizen și Kaikaku pentru a îndeplini Cost Improvement Targets cu scopul de a se îndrepta spre un model de management inovativ, necesar pentru a sprijini o transformare prin Cost Improvement pentru a asigura profitabilitatea continuă și consistentă a companiilor.

În acest context, realizarea unui nivel acceptabil al profitabilității pe termen lung necesită implicarea totală a echipelor de manageri și a întregului personal din orice companie și dincolo de aceasta.

Detalii la https://exegens.com/training/mcpd-productivity/curs-cost-improvement/

exegens
exegenshttp://exegens.com/
Exegens® o firmă globală de consultanță specializată în cost-competitiveness improvement și operational excellence.