sâmbătă, aprilie 20, 2024

A șaptea participare a României la MWC Barcelona 2019

A șaptea participare românească la Mobile World Congress Barcelona 2019

Şaptesprezece firme româneşti din domeniul tehnologiei participă în perioada 25-28 februarie 2019, la o nouă ediţie a târgului internaţional MWC Barcelona (Mobile World Congress Barcelona), cel mai important eveniment de profil din Europa şi unul dintre cele mai semnificative din lume. Companiile vor expune, în cadrul pavilionului național, pe o suprafață de 157,5 mp, produse inovatoare sau servicii și își vor surprinde vizitatorii cu noutăți din domeniu.

ARIES-TM duce brandurile românești alături de greii industriei la MWC Barcelona pentru a șaptea oară, unde vor avea loc lansări spectaculoase de dispozitive și aplicații mobile, locul unde vor fi prezentate cele mai noi tehnologii și trasate principalele trenduri pentru noul an.

Vizitatorii vor putea admira standul României în Hala 6, stand 6G11.

Expozanții sunt ușor de găsit datorită bunei poziționări. Participarea României la acest eveniment semnifică o oportunitate de promovare a soluțiilor tehnologice oferite. Dar și o ocazie excepțională de relansare şi intensificare a legăturilor pe piața europeană și internațională, de dezvoltare de proiecte şi colaborări pe termen lung.

Companiile care vor reprezenta România la Barcelona cu cele mai noi produse și servicii sunt din Braşov (Visual Fan). Dar si din Bucureşti (Computaris Romania, Free Wifi System, Nexus Electronics, Tremend Software Consulting). Si Pitești (Roweb Development), Craiova (IT Six Global Services). Deasemenea din Cluj (Altom Consulting, AROBS Transilvania Software, Artlog Software Zone, Axon Soft, Softech, Zynk Software). Sau din Baia Mare (Euro Retail Tech, Service Return), Suceava (ASSIST Software) și Iași (Mind Software).

Cu prilejul participării României la o nouă ediție a MWC, se va organiza “Seara României”. Este menită să contribuie la creșterea vizibilității României pe plan internațional și promovarea țării noastre ca fiind un actor extrem de bine pregătit în domeniul IT.

Participarea românească la cel mai important congres destinat telecomunicațiilor și tehnologiilor mobile este organizată de Asociația Română pentru Industria Electronică. Dar și de Software Timișoara (ARIES-TM), cu sprijinul Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț şi Antreprenoriat.

Despre ARIES Timișoara

ARIES-TM are peste 30 de firme membre, ale căror competențe acoperă toate domeniile industriei IT&C.

Aria geografică pe care o acoperă sunt județele: Timiș, Arad, Hunedoara și Caraș-Severin. Pentru o mai strânsă legătură între firmele de IT&C din Regiunea de Vest a țării și pentru o mai bună colaborare cu actorii importanți din această zonă, ARIES-TM pune la dispoziția membrilor săi, pe lângă pachetul informațional furnizat de ARIES București, informații și oportunități care vizează strict mediul de afaceri din regiune.