vineri, septembrie 22, 2023

Prima participare a României la MWC19 Los Angeles

Prima participare a României la ediția MWC Los Angeles 2019

După edițiile MWC Barcelona, România participă cu stand național pentru prima dată la ediția americană a “Mobile World Congress Los Angeles”, cu o delegaţie formată din 16 companii românești. Cel mai important eveniment de tehnologie din lume se va desfășura în perioada 22-24 octombrie 2019 la Los Angeles Convention Center, contribuind la creșterea vizibilității României pe plan internațional și promovarea țării noastre ca fiind un actor extrem de bine pregătit în domeniul IT.

În cele 3 zile de târg, la standul României vor fi expuse produse inovatoare, pachete de soluții și servicii în conformitate cu ultimele tendinţe din domeniu, alături de actori consacrați ai industriei. Pavilionul expozițional al României poate fi vizitat in Hall West, Stand 4826.

Cele 16 companii care vor reprezenta România la Los Angeles sunt din Bucureşti (ASTI Automation, Computaris Romania, Free Wifi System, Vitality Media), Brașov (Globaya Fintech), Timișoara (Frontier Connect, SafeFleet Telematics), Craiova (Quest Global Engineering Services), Cluj (RebelDot Solutions, Zynk Software), Baia Mare (Memox Vision, Service Return), Oradea (Cargo Track Solutions, Hero Jobs), Vaslui (Jetlag Advertising), Roman (Optimyze Consulting).

Reprezentanții firmelor participante au stabilite întâlniri în scopul identificării posibilităţilor de creştere a exporturilor pe aceste pieţe şi a unor noi oportunităţi de atragere de investiţii in ţara noastră.

Cu ocazia participării României la această primă ediție a “Mobile World Congress Los Angeles”, se va organiza “Seara României”, un eveniment informal de networking menit să faciliteze interacțiunea dintre companiile românești participante și parteneri sau potențiali clienți.

Participarea românească la evenimentul expozițional internațional din domeniul tehnologiei este organizată de Asociația Română pentru Industria Electronică și Software Timișoara (ARIES-TM), cu sprijinul Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț şi Antreprenoriat.

Despre ARIES Timișoara

ARIES-TM are peste 30 de firme membre, ale căror competențe acoperă toate domeniile industriei IT&C.

Aria geografică pe care o acoperă sunt județele: Timiș, Arad, Hunedoara și Caraș-Severin. Pentru o mai strânsă legătură între firmele de IT&C din Regiunea de Vest a țării și pentru o mai bună colaborare cu actorii importanți din această zonă, ARIES-TM pune la dispoziția membrilor săi, pe lângă pachetul informațional furnizat de ARIES București, informații și oportunități care vizează strict mediul de afaceri din regiune.

Recent
Te-ar putea interesa si