vineri, martie 1, 2024

Karpaten Turism, premiată pentru Cea mai bună inițiativă de susținere a turismului la nivel global, în cadrul Top Hotel Awards 2022

Karpaten Turism a câștigat Premiul 1 la categoria Cea mai bună inițiativă pentru susținerea turismului la nivel global pentru Campania ,,Egipt – Destinația favorită a Românilor în 2021”, la Gala Top Hotel Awards 2022, Premiile excelenței în industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România.

,,Suntem recunoscători pentru acest nou premiu din partea Top Hotel Awards 2022, mai ales că este dedicat activității noastre din pandemie. Ultimii doi ani au fost o provocare continuă pentru industria turismului, dar, chiar și ȋn condiții neprietenoase, am reușit ne păstrăm standardele de calitate și să le oferim turiștilor români călătorii sigure și accesibile. Experiența ȋn piață și efortul echipei și-au spus cuvântul și am demonstrat că merităm ȋncrederea clienților noștri”, spune Alexandru Mărginean, General Manager la Karpaten Turism.

Și ȋn 2021 agenția a obținut Premiul 1 la categoria Best Initiative for Supporting Global Tourism, pentru lansarea ȋn premieră a zborurilor charter către Maldive și alte destinații exotice.

Dacă ȋn primul an de pandemie agenția s-a remarcat prin zborurile către destinații exotice, precum Maldive și Republica Dominicană, ȋn 2021, pachetele turistice către Egipt au devenit best seller-ele Karpaten. Peste 35.000 de turiști români au zburat către Hurghada, Sharm El Sheikh, Marsa Alam și Luxor.

Odată cu terminarea pandemiei și ridicarea restricțiilor ȋn mai multe țări din lume, portofoliul agenției este mai variat, dar și preferințele clienților sunt ȋn schimbare. Ȋn prima jumătate a lui 2022, cea mai populară destinație ȋn rândul turiștilor care călătoresc alături de Karpaten Turism a devenit Antalya, Turcia.

TopHotel Awards este considerat cel mai important eveniment din industria turismului românesc. Ediția de anul acesta a fost organizată ȋn București, pe 25 mai, și a recunoscut eforturile hotelurilor și agențiilor de turism care au marcat evoluția industriei hoteliere, a turismului și ospitalității în 2021.

******************************************************************************

Karpaten Turism este una dintre cele mai mari agenţii turoperatoare din România, specializată în organizarea de pachete și servicii turistice complexe, atât pe plan local, cât și peste hotare.

Fondată în anul 1996, Karpaten Turism a fost una dintre primele agenţii turoperatoare care s-a dedicat promovării atracţiilor turistice din România și atragerii de turiști străini, reușind de-a lungul timpului să devină lider de piaţă în organizarea de circuite, croaziere și sejururi.

Agenția a primit titlul de ,,Cea mai bună agenţie de Incoming din România” din partea TopHotelAwards în 2016, 2018 și 2019, iar la galele din 2021 și 2022 a câștigat Premiul 1 la categoria Best Initiative for Supporting Global Tourism, pentru lansarea ȋn premieră a zborurilor charter către Maldive și alte destinații exotice, respectiv pentru Campania de zboruri charter către Egipt.

Recent
Te-ar putea interesa si