luni, iulie 22, 2024

Start PR Agency – Promovare la început de drum

Start PR Agency furnizează servicii de promovare exclusiv pentru cei aflați la început de drum, indiferent dacă sunt persoane fizice sau societăți comerciale (start-up).

De ce ne plac „începătorii”? Deoarece, cândva, am trăit noi înșine toate provocările pe care ei le au în prezent. Prin intermediul Start PR Agency voi aveți acum disponibil un drum mai drept și mai direct pentru a vă atinge țintele în ceea ce privește promovarea.

Promovarea, la fel ca orice altă activitate, se învață, se experimentează și se adaptează pentru ca rezultatele să apară. Cine zice că deține „rețeta” succesului în online, greșește cu certitudine! Nu oricine poate redacta, spre exemplu, un comunicat de presă sau un articol publicitar. Din ce în ce mai mult firmele angajează o persoană dedicată pentru a fi responsabilă de realizarea conținutului online. Dar ce faci atunci când bugetul nu este ca al unei corporații și ți-ar prinde bine câteva materiale de promovare? Echipa noastră și-a format experiența în zeci de ani de jurnalism (presă scrisă, online, televiziune) și în diverse proiecte menite să adune audiențe și să creeze comunități.

Start PR Agency oferă următoarele servicii:

• CONTENT. Ai o comunitate online și vrei s-o ții activă? Societatea, clienții și partenerii trebuie să observe că activitatea pe care o desfășori este dinamică, „vie” și plină de oportunități, iar cel mai simplu mod de a face aceasta constă în publicarea periodic de articole pe blog sau site. Ai încredere în „condeiul” nostru!
• FOTO & VIDEO. O imagine face cât 1.000 de cuvinte. Oare un video cât ar face? Noi avem o certitudine: viitorul este vizual. Oricine pariază pe altceva, cu siguranță greșește.
• PR & COMUNICARE. O companie nu poate funcționa în zilele noastre fără o comunicare eficientă. Succesul afacerii tale depinde de relațiile pe care le ai cu partenerii și clienții. În prezent, cel mai rapid mod ca „exteriorul” să afle despre activitatea ta se face prin intermediul social media.
• MEDIA TRAINING. Dorești să apari în presă și nu crezi că ești pregătit? Noi îți explicăm cum funcționează lucrurile astfel încât tu să faci față cât mai bine provocării, fie că este vorba despre un interviu, un reportaj sau o simplă știre.
• NEWS ALERT. De ce să pierzi timp căutând informațiile care te interesează prin mulțimea de portaluri online de știri? Lasă-ne pe noi să ți le livrăm zilnic. Câteva minute vor fi suficiente pentru a lua „pulsul” cotidian.
• WORDPRESS. Toate afacerile trebuie să aibă și o componentă digitală, deoarece întreaga lume este un imens centru comercial. Alege WordPress pentru a realiza portalul online de prezentare a companiei tale, fiindcă este ușor de administrat ulterior.

Consultă aici lista prețurilor pentru serviciile oferite de Start PR Agency.

Ai un start-up sau vrei să începi un business?
Dorești să-ți promovezi afacerea mai agresiv și nu știi de unde să începi?
Ofertele primite pentru activitățile de promovare depășesc bugetul tău?
Dă-ne o șansă! Start PR Agency este despre tine. Noi dorim, în timp, să devii independent în activitățile de promovare, chiar dacă înseamnă că nu vei mai avea nevoie, la un moment dat, de serviciile noastre. De ce ne-am propus acest scop? Pentru că vrem să nu faci parte din statisticile conform cărora, numai în primul an de activitate, 20% dintre firme dau faliment, procentul crescând până la aproximativ 70% în următorii nouă ani.

Recent
Te-ar putea interesa si